Band Mi 5 Xiaomi

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Postipaketti Toimitusaika arkipäivää. Näin keräämme tuotearvosteluja. Katso kaikki kuvat

Xiaomi Mi Smart Band 5, aktiivisuusranneke

Xiaomi Mi Band 5. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Olet sitten juoksija, pyöräilijä, uimari tai ahkera kuntosalilla kävijä, ranneke mittaa aktiviteettisi. Microsoft Xbox Series X, langaton ohjain. Kiitos, että luotat MyTrendyPhoneen! Valitsemalla ”Hyväksy vain välttämättömät” kunnioitamme yksityisyyttäsi ja poistamme käytöstä kaikki ne cookies, joita ei tarvita sivuston normaaliin toimintaan.

band mi 5 xiaomi

Sivustomme käyttää evästeitä

Euronics Verkkokauppa. Hyvä ranneke! Mi Smart Band 5 toimii henkilökohtaisena assistenttinasi suoraan ranteessa: se ilmoittaa saapuvat puhelut, lähettää viestejä ja muistuttaa päivän tehtävistä. Värinäilmoitus saapuville puheluille ja viesteille. Postipaketti Toimitusaika arkipäivää. Hobby Hall.

lego 31084

Xiaomi Mi Band 5 Vedenkestävä Aktiivisuusranneke

Tilauksen arvo alle 50 euroa. Hyvä edullinen aktiivisuus ranneke. Katso kaikki kuvat Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Värinäilmoitus saapuville puheluille ja viesteille.

Xiaomi Mi Smart Band 5 aktiivisuusranneke, hinta 31 €

Koti ja perhe. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Haluaisin myös seurantakoodin elektroniikkaa varten. Valitettavasti Hintaseuranta. Näytä lisätiedot.