Beats Powerbeats Pro Takuu

Jäsenet Rekisteröityneet jäsenet Tämänhetkiset kävijät Uudet profiiliviestit Hae profiiliviesteistä. Käsittelymaksu, korjaushakemus virhevastuuseen Ei veloiteta, jos laite on ostettu Tectorilta. Sivustollamme olevan materiaalin jäljentäminen ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. Cilla H. Olemme Applen valtuuttama huolto eli käytämme Applen valmistamia beats powerbeats pro takuu, joten laitteesi takuu säilyy ennallaan ja saat käyttöösi Applen laatutarkastamat varaosat. Jotkin viat eivät OLE oikeutettuja takuun ulkopuoliseen huoltoon missään tapauksessa. Omassa maassasi tai asuinalueellasi saattaa olla voimassa kuluttajansuojalakeja, jotka koskevat joitain korjausta edellyttäviä ongelmia.

Beats-kuulokkeiden korjaaminen ja huolto

Käytämme sivuillamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Tutustu vaurioituneiden, akkuhuoltoa tarvitsevien ja kadonneiden Beats-kuulokkeiden korjausten, huollon ja vaihdon hinnoitteluun. Kirjallinen kustannusarvio Virallinen dokumentti esimerkiksi vakuutusyhtiölle. Tarkista korjauksen tila. Kustakin vahingosta johtuvasta vauriosta peritään lisämaksu. Beats-lisävarusteiden kuten kaapelit ja johdot takuun ulkopuolisen huollon hinta vaihtelevat. Lue lisää Beats-kuulokkeiden pikavaihtopalvelusta.

beats powerbeats pro takuu

AirPods ja Beats huoltohinnat

Ota yhteyttä Appleen , jos haluat lisätietoja. Beats-huolto Huollamme kaikki Beats-kuulokkeet nopeasti ja ammattitaidolla ostopaikasta riippumatta. Käsittelymaksu, korjaushakemus virhevastuuseen Ei veloiteta, jos laite on ostettu Tectorilta. Näytä kaikki. Nämä ovat Applen tarjoamien huoltopalveluiden hintoja. Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä.

carelia aterimet hinta

AirPods-huolto | Beats-kuulokkeiden huolto | Tector

Laitteistohuolto ei välttämättä Object Linking and Embedding enää saatavilla vanhemmille Beats-tuotteille ja Monster-brändiin kuuluville tuotteille. Sivustollamme olevan materiaalin kopiointi ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. Beats Powerbeats Pro -kotelo Varaosa kadonneen tai hajonneen kotelon tilalle. Yhteensopivuus iPhone-mallit: iPhone 5s tai uudempi, iPad-mallit: iPad 5. Like new. Voit pitää ne itselläsi huollon ajan.

Myyty – Powerbeats pro takuu 70€ | Matkapuhelinfoorumi – Suosituin matkapuhelinpalsta

Olivat vähän liian isot mun korvaan. Lue meistä lisää. Beats-kuulokkeiden korjaaminen ja huolto. Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Airpods 3rd gen -latauskotelo Varaosa kadonneen tai hajonneen kotelon tilalle. Mikäli pidät matkassa mukana täyteen ladattua latauskoteloa, saat sen tarjoamien lisälatausten avulla venytettyä käyttöajan jopa 24 tuntiin saakka. Hyvässä kunnossa olevat takuuliset powerbeats pro myyntiin.