Bestway Hydro Force Ventura

Siinä on tukevat kantokahvat molemmilla puolilla, mikä helpottaa kuljettamista. Käyttötarkoitukseen sopiva tuote. Kysy tuotteesta. Vahvasti pinnoitettu nailonrunko on auringon- öljyn- ja merivedenkestävä. Kajakin säädettävät istuimet tarjoavat mukavat oltavat kahdelle aikuiselle.

Kajakki Bestway Hydro-Force Ventura X2 330 x 86 x 48 cm ilmatäytteinen (65052)

Myyntinumeromme palvelee Ark 8. Lähetys toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys jakeluauton viereen, paikkaan mihin autolla pääsee. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Lisää muistilistaan. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Jäikö vielä kysyttävää?

bestway hydro force ventura

Jäikö vielä kysyttävää?

Melat on valmistettu kevyestä alumiinista ja ne pysyvät tukevasti kiinni. Täydennä kesätuotteita ennen lomaa! Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Yksipaikkainen puhallettava kajakki, joka sopii yksin melovalle Matalaprofiilinen, virtaviivainen kajakki, sopiva järville ja rauhallisille joille Kaksipuoliset alumiiniset melat voidaan purkaa kätevän säilytyksen ja kuljetuksen takaamiseksi Kajakin sivussa on kiinnike melaa varten Säädettävä istuin tuo käyttömukavuutta, istuimessa on myös säilytystasku Irrotettava säilytyspussi tavaratilaksi keulassa Kaksi irrotettavaa kölikiskoa lisäävät vakautta ja ohjattavuutta Kajakissa on köydet sivuilla ja kahvat sekä edessä että takana Boston-venttiilin ansiosta kajakki on helppo sekä täyttää että tyhjentää mukana käsipumppu Mukana mela 2,18 m pitkä ja istuin Kantavuus: kg Mitat puhallettuna : noin x 86 x 40 cm Koko säilytyslaukussa 60 x 37 x 20 cm Paino (fysiikka) säilytyslaukussa : 15 kg Materiaali: kulutuksenkestävä vinyyli, joka kestää aurinkoa ja suolavettä Tarkoitettu aikuisille, ei suositella alle 8-vuotiaille lapsille Huomaa! Uudet tuotteet Suosikit. Lisää ostoskoriin.

deo stick sauvage

Hydro Force ventura kayak- kumikajakki kanootti testi – vaeltajan paratiisi

Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:. Pakkaukseen sisältyy kajakki, 2,18 m mela, käsipumppu, 2 irrotettavaa evää, istuin, säilytyslaukku sekä korjauspaikka. Kajakin painokapasiteetti on kg. Tyhjennettynä se mahtuu pieneen tilaan ja on helppo viedä aina uusiin vesistöihin. Täytettynä kajakki on cm pitkä ja kantaa jopa kiloa. Tutustu kaikkiin malleihin puhallettavista kajakeista ja SUP-laudoista.

Kajakki Bestway Ventura, x86cm |

Lue lisää tuotearvostelujen antamisesta. Kajakki Lyfco, x60cm, taitettava, musta Rajoitettu varastoerä! Lähetä arvostelu. Tutustu kaikkiin malleihin puhallettavista kajakeista ja SUP-laudoista. Ark 8. Edun saat, jos olet uusi tilaaja. Hydro-Force Ventura Kayak on yhdelle hengelle tarkoitettu kajakki, jonka koko on x86 cm.