Big Ben Lego Creator

Catawiki päivittää jatkuvasti käyttämäänsä teknologiaa. Pahvilaatikoiden lukumäärä per lava. Merkki Lego. Käytät tällä hetkellä vanhentunutta selainta. Leluhahmot sisältyvät.

Lego Creator Big Ben

Pakkauksen korkeus. Se on iso laatikko, Katso valokuvista hyvä vaikutelma. Muut ostivat lisäksi. Malli on uusi, laatikko on kiinni, sinetit ovat ehjät. This over 23″ 60cm high LEGO® interpretation of the iconic structure is a tribute to its engineering and architecture.

big ben lego creator

Hinta- ja tuotetiedot

Kunto Virheetön. Tukkupakkauksen korkeus. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Tukee ääniefektejä. Käytät tällä hetkellä vanhentunutta selainta.

braun silk epil expert pro

LEGO – Creator Expert – – Big Ben Big Ben – Catawiki

Suositeltu ikä max. Se on iso laatikko, Katso valokuvista hyvä vaikutelma. Tukkupakkauksen leveys. Pakkauksen paino. Luo ilmainen tilisi. Kunto Virheetön. Leluhahmot sisältyvät.

One moment, please

Merkki Lego. Malli on uusi, laatikko on kiinni, sinetit ovat ehjät. Usein kellotöitä ja jopa koko tornia kutsutaan Big Beniksi Wikipedia. Kunto Virheetön. Sarja Creator. Vastaa aiemmin julkaistun Tower Bridge -sillan ja modulaarien mittoja. Esineiden lukumäärä 1.