Biorepeelcl3 Happohoito

Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa, mutta tämä on menee nopeasti ohi. BioReHydra on hoidon jälkeinen seerumi, nopeasti biorepeelcl3 happohoito hydrogeeli kevyellä koostumuksella. BioReHydra:n pääainesosat ovat hyaluronihappo, uutteet 3 eri valtamerestä peräisin olevista levistä, aminohapot, antioksidantit ja GABA:a. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa, mutta tämä on nopeasti ohimenevää. BioRepeelCI3 hoito antaa biorepeelcl3 happohoito revitalisaatiovaikutuksen, stimuloi dermiksen toimintaa vahingoittamatta epidermistä.

NEULATON BIOREVITALISAATIO

Iho tuntuu hoidon jälkeen sileältä ja näyttää kuulaalta. BiorePeelCl3 happohoito. Sarjahoidon tuloksien ylläpitoon riittää n. Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla, jolloin hoito tehdään kertaa vrk välein. PRX-T33 happohoito. Hoidon hyödyt:.

biorepeelcl3 happohoito

You’re Temporarily Blocked

Hoidon hyödyt:. Hoito stimuloi ihonalaiskudosta, joka johtaa aineenvaihdunnan parantumiseen solutasolla. Happohoito suorittaa koulutettu terveydenhuollon ammattilainen. Vallankumouksellinen hoito! Korkean laadun takaamiseksi BioRePeelCl3 tuotetaan farmaseuttisten standardien mukaisesti. Käsittelyä ei saa tehdä heti karvojen höyläämisen, vahauksen tai sokeroinnin jälkeen. Iho tuntuu hoidon jälkeen sileältä ja näyttää kuulaalta.

dmr115 vs dmr114

Login • Instagram

Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa, biorepeelcl3 happohoito tämä on nopeasti ohimenevää. Tuote sisältää:. Happoliuos sisältää 6 happoavitamiineja ja aminohappoja. Kotihoito ohjeistot:. Antaa erinomaisen nuorentavan vaikutuksen sarjahoidossa sekä valmistelee ihon ennen erilaisia laitekäsittelyitä ja injektiohoitoja – BioRePeelCI3:lla saat aina upean tuloksen!

BioRePeelCI3 | Step to Beauty

Jos retinoiinihappoa käytetään pinnallisesti sen käyttö tulee keskeyttää 15 päivän ennen happohoitoa. BiorePeelCl3 happohoito. Neulaton biorevitalisaatio sopii kasvojen, kaulan, kämmenselkien, rintakehän ja muut vartalon iholle. Palvelut Palvelut. Mikäli ihossasi on runsaasti kuollutta ihosolukkoa, kevyttä hilseilyä saattaa esiintyä vrk kuluttua hoidosta. Biorepeel-happohoito kosteuttaa ja stimuloi ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyttää ja vähentää juonteita, liftaa ihoa, tasoittaa arpeja ja supistaa ihon huokosia.