Bmw 5 F10 2011

Autoesittely BMW 5-sarja Listaa kaikki autoartikkelit ». Hybridi-järjestelmät on rajattu pois autosta, koska ne toisivat lisää painoa. Alumiini- tai puulistoista joutuu tosin edelleen maksamaan lisähintaa. Urheiluistuimet ja kalleimmat Comfort-istuimet tarjoavat markkinoiden parhaimmistoon yltävää istuinmukavuutta.

BMW 520 F10

Työkalut Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen bmw 5 f10 2011 Toimintosivut Tulostettava versio Ikilinkki Sivun tiedot. Uusi lisävaruste on 7-sarjaan jo aikaisemmin esitelty nelipyöräohjaus. Kilpailuasetelma Viitossarjan haluttavuus on noussut merkittävästi edeltäjään verrattuna ja ominaisuudet riittävät luokan kärkitasolle. Varustelu, hallintalaitteet ja sisustus Varustelu on edelleen jätetty tasolle, joka vaatii hieman täydennystä. Vain takajalkatilan osalta kilpailijoilla on tarjottavana parempaa. Kori ja sisätilat Merkittävintä edeltäjään nähden on akselivälin kasvaminen 8 sentillä. Kori on entistä jäykempi, moottorit taloudellisempia ja automaattivaihteistot 8-vaihteisia.

bmw 5 f10 2011

Autoesittely BMW 5-sarja (2011)

Viime vuonna esitelty kuudennen sukupolven BMW 5 F10 oli irtiotto edeltäjän Bangle-designista – nyt auto on jälleen kaunis. Tietosuojakäytäntö Tietoja AutoWikistä Vastuuvapaus. Kulkeeko huomisen auto levällä tai jätteellä? Vaihtoautot Uudet autot Liisaus-autot Artikkelit. Etuistuimia on kolmea mallia. Viimeksi katsotut Suosikkisi 0. Huhtikuussa esiteltiin mallisarjan Touring-malli eli farmariversio mallinimeltään F

dwa 121 driver

BMW F10 vaihtoautot • 57 autoa myynnissä –

By using our services, you agree to our use of cookies. Varustelu, hallintalaitteet bmw 5 f10 2011 sisustus Varustelu on edelleen jätetty tasolle, joka vaatii hieman täydennystä. Viime vuonna esitelty kuudennen sukupolven BMW 5 F10 oli irtiotto edeltäjän Bangle-designista – nyt auto on jälleen kaunis. Edessä tunnelma on tiiviimpi massiivisen keskikonsolin takia. Jos sivustolla ei voida esittää käyttäjän todennäköisten mielenkiinnonkohteiden mukaan räätälöityä mainontaa, emme välttämättä voi jatkaa sivuston ylläpitoa. Alumiini- tai puulistoista joutuu tosin edelleen maksamaan lisähintaa. Vaihtoplussalla tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys – ”Sopiva aut

Autoesittely BMW 5-sarja () |

Listaa kaikki autoartikkelit ». Volvon tutkimus paljastaa sähkö- ja polttomoottoriautojen todelli Uusimmat autoartikkelit. Alma Media yhteystiedot. Näkymät Lue Muokkaa Näytä historia.