Bmw Z4 M40i Nettiauto

Ei sisällä ylläreitä, eikä vaadi erityistä paimennusta tai kalliita huoltoja. Onkos tuosta jotain säädetty :think ei kyllä yllättäisi mikäli joku lain määräämä maksimipituus olisi. M10 alkaa vähitellen olemaan sisäänajettu noilla metreillä. Alma Massamedia yhteystiedot. Yliteipattu, alla alkuperäinen harmaa.

BMW Z4 Roadster

BMW 3-sarja G20 Sedan e Itsellä on yksi diesel enää, sitten kun tästä aika jättää en usko että dieseliä enää tulee. Samalla varmaan runsaat ruosteet laitettu piiloon. Tuo on jo kallis malliseksi i:ssa 2,5” putki ja lämmönvaihdin. Onneksi omat autot on sitä luokkaa että vaikka pyytäisi keinäsen hakemaan pihasta ei talous heilahda suunnastaan toiseen.

bmw z4 m40i nettiauto

Suositut haut

Onkohan maltettu olla hakkaamatta rajotinta kylmällä moottorilla? Hieno peli. Jos on F-sarjaa ja kynttilät valojen tilalla, lättäpenkit ja manuaali aski niin se on välittömästi NEEEXT Iän myötä manuaali autossa on vain plussa oman näkemykseni mukaan. Selattu vaan huolimattomasti kuvia varten. Toimitamme autot koeajoon kotiovelle Jos sellaista viime vuoden silverstone värisestä n. Jos pyydät 12te niin sitten voi joutua kauppaamaan pidempään.

lg deluxe plus 9

BMW Z4 vaihtoautot – | 22 myytävää autoa |

Oisko amerikan ruttu korjattu lasikuidulla, näihin kun ei korin osia oikeen enää OLE vuosiin löytynyt, mutta hyvä hinta, minä tykkään. Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Näkemättä vaikea sanoa hinnan järkevyyttä. Luulisi tuohon hintaan menevän nopeasti. Ajettu lähes yksinomaan 98E:llä. Omalta osaltani tämän auton tzekkaus jäi tähän hutilaukaukseen. Ainakin tuolloin oli todella hyvässä kunnossa.

Nettiautosta bongailtua XXXVI [Archive] – Page 4 – BTCF Forum

Hiukan ristiriitaiset tunnelmat. Vai ei käy diesel BMW:t kaupaksi, myyty on tämä. Juuri katsastettu moitteetta! Rebuildi tkm kohdalla tehty. Navigaattori, xenon-valot, aut. Alimmainen ketju katkeaa varsinkin e70 3.