Bosch Akkusaha Tokmanni

Säädettävät lisätuet materiaalille sivuilla. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Maksimisahauskapasiteetti 70mm x mm. Ketjun kärkisuoja estää kosketuksen maahan, pidentäen ketjun käyttöikää. Lasermerkitsijä mahdollistaa tarkat viillot. Bosch Sammaleenpoistaja Bosch UniversalRake

Bosch AdvancedCut 18 (ilman akkua)

Sahassa on esisäädetyt lukituspisteet yleisimpiä sahau Levitettävä työpöytä ja pikapuristin takaavat tasaisen ja hyvän tuen isommillekin kappaleille. Kompakti katkaisu- ja jiirisaha W teholla ja mm terän halkaisijalla rakennuksille. Täysin uudenlainen pieni ja kätevä akkuyleissaha helppoon sahaamiseen sisällä ja ulkona. Ei vaadi säätöjä. Liukutoiminto leveille työkappaleille. Polkupyöräily Polkupyörän autonrenkaat Polkupyörän lukot Pyöräilykypärät Polkupyörän matkamittarit Polkupyörätyökalut ja kemikaalit Polkupyörän puhdistus ja voitelu Polkupyörän pumput Pyöräilyvarusteet Juomapullot, bosch akkusaha tokmanni ja telineet Polkupyörätarvikkeet ja varaosat Katso kaikki.

bosch akkusaha tokmanni

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:

Sinulla on seuraava t voimassa oleminen t alennuskoodi t. Jopa sahausta yhdellä latauksella! Liukutoiminto leveille työkappaleille. Halkaisijaltaan Ø mm kovametalliterällä varustetussa sahassa on kestävä painevalettu alumiinirunko ja vetotoiminto leveille työstettäville kappaleille. Maailmanuutuus Bosch AdvanceCut Esiasetetut jiirikulmat helpottavat sahaamista yleisimmissä kulmissa. Saha on erinomainen esimerkiksi rakennuksilla monipuolisuutensa vuoksi.

i5 9600 k

Akkuketjusaha 18 UniversalChain |

Akkukäyttöisen katkaisu- ja jiirisaha, joka tarjoaa äärimmäisen tarkkuuden, suorituskyvyn ja käyttöajan ammattitimpurin eri katkaisuihin. Lähetä arvostelu. Voimakas ja kestävä moottorijarrulla varustettu W:n moottori turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyynTurvallisesti ja miellyttävästi: etuosan jiirikulman säätimet nopeaan ja helppoon säätämiseen; käyttäjän ei tarvitse enää kurkottaa sahan taakseMahdollisimman tehokasta palojen leikkaamista varten sahapään voi lukita leikkausa Sahassa on esisäädetyt lukituspisteet yleisimpiä sahau Kategoriat bosch akkusaha tokmanni : Sahat — työvälineet.

Oksasaha Hurricane HESI |

Runkoversio ilman akkuja ja laturia. Takuuaika kk. Sahan käyttöä helpottavat mm. Kevyt akkupistosaha Bosch EasySaw 18 V on erinomainen valinta kaikkiin Ketjun kärkisuoja estää kosketuksen maahan, pidentäen ketjun käyttöikää. Esiasetetut jiirikulmat helpottavat sahaamista yleisimmissä kulmissa.