Bosch Imuri Verkkokauppa

Terveys ja hyvinvointi. Hyvä imuri helpottaa arkea ja tekee siivoamisesta hippusen miellyttävämpää. Silppuamissuhde Black Friday Pölypussiton imuri — pölypussien oston bosch imuri verkkokauppa unohtaa Pölypussittomat imurit tarjoavat erinomaista imutehoa myös perässä vedettäville imureille. Pihakasvit Puuvartiset taimet Perennat Kesäkukat Kukkasipulit. Varsi-imuri on nopeasti käytettävissä Tavallinen perässä vedettävä pölynimuri on osittain jäänyt varsi-imurien varjoon.

Suodatinsarja Bosch imuri 00754175 00754176

Pölysäiliö: 0. Pyyntöäsi käsitellään. Lohja Lehmijärventie 6. Löydät valikoimistamme myös vakuumeihin sopivat pölypussit. Suojavaatteet ja suojaimet Työ- ja suoja-asusteet Työ- ja suojajalkineet Hengityksensuojaimet ja kasvomaskit Suojalasit Kuulosuojaimet.

bosch imuri verkkokauppa

Tuoteryhmät

Ei saatavilla. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Takaisin sivun alkuun. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Vaasa Kotiranta. Joensuu Kaltimontie 9.

audio-technica ath-m70x review

Suodatinsarja Bosch imuri | Piketa Oy Elektroninen kauppa

Maksun jälkeen tilauksen tuotteita ei voi palauttaa, eikä tilausta voi perua. Korkeus cm. Muut ominaisuudet. Repel Dr. Ei saatavilla verkkokaupasta.

Pölyimurit | elektroninen kauppa

Pihakasvit Puuvartiset taimet Perennat Kesäkukat Kukkasipulit. Lisää ostoskoriin. Näitä haetaan nyt:. Varsi-imurit eli rikkaimurit ovat hyödyllisiä keittiön, kylppärin tai vaikkapa auton pikkuroskien poistamisessa. Keittiön varusteet Keittiökaappitarvikkeet Työpöytätasot Tiskipöydät ja altaat Jätevaunut.