C 270 Hd

Toimitusaika 2 – 7 päivää. Apple AirTag, bluetooth-paikannin. Logitech Fluid Crystal -tekniikka. Isabel Vuodesohva, Aston-kangas. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat.

Logitech C270 -web-kamera

Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Koti ja ydinperhe. Asennus oli c 270 hd Windows 8 – liitä vain koneeseen, aseta webkamera TFT-näytön päälle kätevällä asennusmahdollisuudella ja olet valmis. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Olet aina valmiina seuraavaan videopuheluusi. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Tarkennustyyppi : kiinteä polttoväli.

c 270 hd

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Kiinteä mikrofoni : Mono. Sisäinen, melua suodattava mikrofoni Nauti selkeistä keskusteluista ilman ärsyttävää taustamelua. Jätä takuuvaatimus. Zoomauksen ominaisuudet. Sisäänrakennettu melua vaimentava mikrofoni varmistaa sen, että äänesi kuuluu vilkkaissakin paikoissa selkeänä jopa 1,5 metrin päästä. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja.

aruba 5406r zl2

Logitech C -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva ja melua vaimentava mikrofoni

Logitech C HD -web-kamera, Musta. Logitech C HD -web-kamera. Päivän tarjoukset. Hintaan nähden hyvä kamera, josta en löydä miinuksia. Siirrä toivelistalle.

Logitech C HD web-kamera, hinta 27 €

Alin hinta. Microsoft Xbox Series X, langaton ohjain. Selaa osastoja. JBL Partybox , Bluetooth-kaiutin. Valitettavasti Hintaseuranta. Google ei Object Linking and Embedding vastuussa tämän tuotteen toiminnasta eikä siitä, että tuote noudattaa turvallisuussäännöksiä.