C Renkaan Kantavuus

Aloita uudelleen. Kantavuusindeksi kertoo renkaaseen kohdistettavan enmmäiskuorman, eli kuinka paljon rengas kestää painoa. Myös Trafin yksikönpäällikkö Erik Asplund suosittelee pysyttäytymistä alkuperäisessä tai lähellä alkuperäistä olevassa kokoluokassa. Katso soveltuvuustaulukosta oman auton pulttijako ja ET-luku. Vierintävastusjoka vaikuttaa polttoaineenkulutukseen ja hiilidioksidipäästöihin. Onhan ne C:t jämäkämmät.

Rengasmerkinnät

Siihen on merkitty renkaan leveys, vanteen päälle tulevan osan korkeus eli profiili sekä vanteen koko. Object Linking and Embedding hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy. Luettu kertaa. C renkaan kantokyky Millimetrit 4 x 3. Voit puolestaan huoletta vaihtaa renkaan nopeusluokaltaan suurempaan renkaaseen. Cheyenne Kantavuusindeksi Kantavuus kg 20 80 22 85 24 85 26 90 28 30 31 33 35 37 40 41 42 44 46 47 48 50 51 52 53 54

c renkaan kantavuus

Kantavuusindeksi

Kysy apua tarvittaessa. Renkaan kyljessä tämä saattaa olla merkittynä vain merkinnällä Z. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä , ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Suostuttuasi käsittelyyn sinulla on oikeus perua suostumus milloin tahansa. Tarkista massat rekisteriotteesta. Kehän muutoksen voi tarkistaa haluamallesi rengaskoolle vertaamalla sitä autosi alkuperäiseen rengaskokoon rengaslaskurillamme tai vertaamalla renkaiden halkaisijavastaavuustaulukon avulla Portable Document Format-tiedosto tai katsomalla autokohtaisesta vanteiden soveltuvuustaulukosta. Renkaan sivupinnalta löydät numeroita, joista kuormitusluokka löytyy.

desinfioiva käsipyyhe prisma

Turhamaiset pakettiautoilijat ajavat henkilöauton renkailla | Yle Uutiset

Tämä on julkinen tietokone :. Moottoripyörän autonrenkaat. Jos renkaiden kantokyky on sen jälkeenkin riittävä, ainoa viranomaisia kinnostava kriteeri on enään halkaisijavastaavuus jonka puitteissa rengaskokoja voi muutella. Kantavuusindeksi — auton renkaat. Rengasalalla sanotaankin, että lämpöenergia on renkaan surma. Tilaan heti jos kantokyky on vähintään kg.

Renkaiden kantavuusluokka – Rengasnuora

Vanteen koolle 3. BMW Ferrari Jaguar. Vaihdon yhteydessä pitäisi ohjauskulmat säätää uudelleen, mutta eihän kukaan sellaista tee. Kokomerkintä löytyy renkaan kyljestä. Meille ei Object Linking and Embedding kantautunut tällaisesta ongelmia. Kaikki rengasmerkinnät Rengasvalmistajat luettelo Renkaan kantokyky Renkaan nopeusluokat Rengastestit Tutkitusti edullinen rengaskauppa Urasyvyydet ja tieliikennelaki. Renkaiden merkinnät.