Camera Mi Home Security 1080p

Kamerassa on liiketunnistin, joten on mahdollista asettaa varoituksia ja ilmoituksia, kun kameran kuvassa havaitaan jonkinlaista liikettä. Lounaslaatikot 8-pakkaaminen. Helppo palautus Palauta Postiin ohjeiden mukaan. Koodaus voi ylläpitää saman pikselimäärän ja bittinopeuden, kun käytetään puolta H. Lue lisää ». Rei’itetty silikoniranneke Polar Vantage M, musta.

Kameraääniä

Helppo palauttaminen Palauta Postiin ohjeiden mukaan. Asiakaspalvelu Palautukset ja hyvitykset Tietoa Naxxusta Ota yhteyttä. Mi Home Security Camera ° P All round-suoja full HD-videona – P FHD-kuva ° Yleiskuva – Infrapuna – Yönäkö – Liiketunnistin – Talkback-toiminto kaksisuuntainen ääni ° visio tarkoittaa täydellistä suojaa kotona Kaksimoottorinen pää mahdollistaa kameran kääntymisen ja täyden asteen vaakakuvan, sekä 96 asteen pystysuuntaisen näkymän. Kannettava Retkeilylamppu kosketuspainikkeella. Toimitusehdot Nämä toimitusehdot ovat voimassa alkaen 1. Xiaomi Mi Camera mi home security 1080p Security Camera ° -valvontakamera.

camera mi home security 1080p

Valitse kieli

Saat meiltä kuittauksen, kun palautuksesi on vastaanotettu. Kirjaudu sisään. Asennetaan pystyyn tai ylösalaisin Kamera on esiasennettu kiertoalustalla ja se voidaan sijoittaa pöydälle, ikkunaan, kattoon tai seinälle. With 2. MaxGaming MaxFPS AB käyttää evästeitä ja muita vastaavia tallennustekniikoita tarjotakseen juuret sinulle räätälöityä sisältöä, ajankohtaisia tarjouksia sekä paremman käyttökokemuksen verkkosivustollamme.

keskisen kello leijona

IP-kamera Xiaomi Mi ° Home Security Camera 2K Wifi x px

Tällä hetkellä ei saatavilla Arvioitu toimitus: Tuntematon. Saatat tykätä myös näistä suosituista tuotteista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta.

IP-kamera Xiaomi Mi ° Home Security Camera 2K Pro x p

Ongelmatilanteet Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Talkback feature 2-way audio No matter where you are, you can always talk to your family using the camera. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tällä hetkellä ei saatavilla Arvioitu toimitus: Tuntematon. Ota yhteyttä.