Camera Samsung Galaxy S21 Ultra

Se on upean tuntuinen, kestävästä lasista ja metallista valmistettu puhelin, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Mikäli et voi sulattaa minkäänlaista hidastelua edes moniajon yhteydessä, tässä on sinulle sopivin puhelin. Perusmallissa on tarjolla Gt tallennustilaa sekä 12 Gt RAM-muistia, jotka eivät välttämättä riitä kaikille. Jos haluat parhaan Galaxy S n, OLE valmis maksamaan Ultra: stä ja käsittele sen niskaa. Tarjolla on lisäksi muita värejä.

Samsung Galaxy S21 -katsaus

Näyttö Mullistava katselukokemus Hz:n Infinity-O -näytöllä Tasaisemmin liikkuva sekä uskomattoman herkkä näyttö optimoi virkistystaajuuden sen mukaan, mitä katselet. TechRadar Yhteenveto. Toiminto on varmasti hyödyllinen vlogaajille ja muille sisällöntuottajille, jotka voivat kuvata samalla omia reaktioitaan puhelimella. Valokuvat näyttävät teräviltä, niiden dynaaminen värimaailma on vakuuttava ja yhtiön kolmijalkalukitusohjelma tekee ja kertaisista tarkennuksista entistä vakaampia. Ratkaisu on suoraan sanoen hieman ennalta-arvaamaton, mutta suurin osa kuvista näyttää silti upeilta. Ominaisuudet Kaikkien aikojen 5 parasta huhtikuun foolia.

camera samsung galaxy s21 ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Näyttö yhdistää siis molempien parhaat puolet, mutta tämän kokoisessa näytössä ei juurikaan näe eroa p-ja Quad HD -resoluution välillä. Uusi Ultra-malli on sarjan kallein, mutta samalla sen hinta on edullisempi kuin mitä odotettiin sekä sata euroa vähemmän kuin vuosi sitten julkaistulla Galaxy S20 Ultralla. Ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Mutta ilman kuvan kroppausta eroa ei käytännössä huomaa Twitteriin tai Instagramiin kuvia julkaistaessa. Ultra Wideband on täällä Haku (etsiminen) on päättynyt — nyt puhelin tietää, mihin jätit avaimet.

kosteutta kuiville hiuksille

Samsung Galaxy S21 -katsaus

Mikäli kuitenkin haluaa uusinta uutta, kannattaa katse kääntää samassa yhteydessä julkaistuihin Galaxy S21 – ja Galaxy S21 Plus -malleihin. Video Elokuvallinen 8K ja 8K Video Snap 8K on suurin älypuhelimella käytettävissä oleva videotarkkuus ja pikselimäärältään neljä kertaa suurempi kuin 4K. Ne jättävät varjoonsa sen, että kuvanlaatu on tasoissa iPhone 12 Pro Maxin kanssa. Etsit budjettimallia S21 Ultra päihittää Sn ja S21 Plussan tarjoamalla camera samsung galaxy s21 ultra kaikkea enemmän. Toki kaksi telelinssiä kuulostaa oudolta, mutta ne keskittyvät omiin asioihin: 3- ja kertaiseen tarkennukseen, jolloin näiden välillä ei tarvitse käyttää digitaalista tarkennusta lainkaan.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/ Gt Musta | Telia

Se on upean tuntuinen, kestävästä lasista ja metallista valmistettu puhelin, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Haku (etsiminen) on päättynyt — nyt puhelin tietää, mihin jätit avaimet. Suurin parannus kameroiden osalta on tehty S20 Ultrassa ensimmäistä kertaa nähtyyn megapikselin pääkameraan, joka kärsi automaattiseen tarkennukseen liittyvistä ongelmista. Se panostaa kamerajärjestelmään, edistyneempiin ominaisuuksiin sekä Note 20 Ultra -mallista tuttuun S Pen -tukeen. Tarvitset runsaasti tallennustilaa microSD-paikan puuttuminen voi olla monille kynnyskysymys. Hulppea neloiskamera satakertaisella zoomilla ja edistyneellä tekoälyllä vievät valokuvasi uudelle tasolle Dynaaminen hertsin ja 6,8 tuuman näyttö, sähäkkä prosessori ja viiveetön 5G takaavat sulavan ja nopean käytön Pitkä akunkesto, ylellinen design ja 8K-videokuvaus Väri: Musta.