Canon Pixma Mg 2550

Yhdistä asiakirjat, kuten PDF-tiedostot ja kuvatiedostot, yhdelle sivulle Windows-tietokoneessa ennen tulostamista. Tämän verkkopalvelun avulla voit ladata ja tulostaa kansainvälisesti tunnettujen valokuvaajien ja taitelijoiden valokuvia, kuvituksia ja askartelumateriaalia. Kysy kysymys. Saat kuviisi fantastisen väritarkkuuden. Päivitetty Korvaa CL Vinkkejä ja tekniikoita.

Canon PIXMA MG2550

Viestilappukuutio erivärisillä Post-it-kuutio vihreänä ja valkoisena. Asiantuntijapalveluja voi käyttää laitteiden moitteettoman toiminnan ylläpitämiseen, suorituskyvyn parantamiseen tai korjauksiin. Canonin tarvikkeilla varmistat parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisella tulostuskerralla. EOS-sarjan järjestelmäkameramme tarjoavat loistavan kuvanlaadun kaikentasoisille kuvaajille. Fine Art Metallic Pearl, 10 arkkia, A4, kiiltävä, g. Viimeksi katsomasi tuotteet.

canon pixma mg 2550

Mustepatruunat – inkClub

CANON-tulostimeen on saatavana myös kopiopaperia, valokuvatulostuspaperia ja erikoispapereita. Sivu: 1. Kuvaa ja tulosta missä tahansa taskukokoisella pikakameralla ja tulostimella. Tästä osiosta löydät vastauksia Canon Professional Services -ohjelmaan liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Skannausnopeus voi vaihdella esimerkiksi järjestelmän ominaisuuksien, käyttöliittymän, ohjelmiston, skannausasetusten ja asiakirjan koon mukaan.

kuntoplus tarjoukset

CANON Pixma MG s mustekasetti ja muste | inkClub

Lisäksi saat aina 30 päivän palautusoikeuden. XL FINE -kasettien tulostusmäärät ovat huomattavasti normaalikasetteja suuremmat ja vaihtoväli pidempi. Huippulaadukkaat tulostuslaitteet PIXMA-tulostimien ainutlaatuiset muste- ja tulostustekniikat takaavat erittäin laadukkaat printit. Lataa Canon-tuotteen laiteohjelmisto. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet.

Canon : PIXMA-käyttöoppaat – MG series –

Lue lisää Canonin sitoutumisesta tulostuslaitteiden ja -materiaalien kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön. Korvaa PGXL. Klassinen Wettex tiskiliina, jossa EF- ja EF-S-objektiivit ovat yhdistelmä erinomaista kuvanlaatua, joustavuutta ja nopeutta. Kuvaa ja jaa upeita 4K- ja HD-videoita. Lue lisää Canonin sitoutumisesta tulostuslaitteiden ja -materiaalien kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön.