Canon Pixma Ts5350

Lämpötila: 15—30 °C Kosteus: 10—80 prosentin suhteellinen kosteus ei tiivistymistä. Luontoon, matkoille ja urheilukäyttöön, sisältää kuvanvakaimen. Tarvitsemasi värikasetit, vaikka kotiovellesi toimitettuna…. Saatavilla: 8. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta.

PIXMA TS5350 -sarja

Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Tarkista aina ennen tuotteen canon pixma ts5350 hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Etsi itsellesi parhaiten sopiva Canon-valokuvapaperi. Toimitusaika 5 päivää. Skannausnopeus voi vaihdella esimerkiksi järjestelmän ominaisuuksien, käyttöliittymän, ohjelmiston, skannausasetusten ja asiakirjan koon mukaan. Asiantuntijapalveluja voi käyttää laitteiden moitteettoman toiminnan ylläpitämiseen, suorituskyvyn parantamiseen tai korjauksiin.

canon pixma ts5350

Sopivia tarvikkeita

Lue lisää. Asiantuntijapalveluilla laitteesi ja varusteesi pysyvät hyvässä kunnossa. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Asiantuntijapalveluja voi käyttää laitteiden moitteettoman toiminnan ylläpitämiseen, suorituskyvyn parantamiseen tai korjauksiin. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

linglong 215/60r17

Canon Pixma TS Tulostin | Clas Ohlson

Katsotuimmat Tulostuslaitteet alk. Toimitusaika 8 päivää. Kannettavat, monipuoliset Canon pixma ts5350 ja IXUS-kamerat tarjoavat niin luovia kompaktikameroita ammattilaisille kuin superzoom-kameroita ja helppokäyttöisiä kuvausvaihtoehtoja. Lue lisää. OLED 1,44″. Käteviä tulostusvinkkejä, hauskoja taidetehtäviä ja askarteluprojekteja koko perheelle. Peilittömille kameroille suunnitellut RF-objektiivit, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia EOS R -järjestelmään.

Canon PIXMA TS -sarja – Canon Oy

OS X Tuotteen ominaisuudet Taattua tyyliä Huipputyylikäs kaksisävyinen väriteema ja minimalistinen muotoilu sekä LED-tilapalkki antavat tälle tulostimelle täydet tyylipisteet. Saat käyttöösi Canonin edistykselliset ominaisuudet pienessä rungossa, johon on saatavilla lukuisia objektiiveja. Voit muuttaa Canon-kamerasi webkameraksi ja tuottaa videoneuvotteluissa tarvittavan ammattitasoisen kuvanlaadun. Clas Ohlson käyttää evästeitä. Yhdistele vapaasti Kaksisuuntainen tulostaminen. Ohjaa EOS-kameraasi etäyhteydellä ja siirrä valokuva- ja videotiedostoja helposti.