Castrol Dsg Oil

Tilaa uutiskirje. Castrolilla on tarjolla laaja valikoima automaattivaihteistoöljyjä, jotka on suunniteltu suojaamaan vaihteiston tärkeitä osia ja pidentämään osien käyttöikää. Autojen öljyt Katso Castrolin muita öljyjä ja voiteluaineita autolle. Online-jakelijat Walmart. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Toivelista luotu.

Automaattivaihteistoöljyt

Luo uusi toivelista Sulje. Transmax ATF Z. Automaattivaihteistoissa yhdistyvät sähköiset ja mekaaniset järjestelmät sekä hydrauliikka ja tietokoneprosessorit sulavan vaihteiden vaihdon ja voimansiirron varmistamiseksi. Näitä haetaan nyt:. Tarkista aina autosi käsikirja ja varmista, että löydät castrol dsg oil oikean öljyn. Hyväksytty käytettäväksi useiden eurooppalaisten raskaiden ajoneuvojen automaattivaihteistoissa. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.

castrol dsg oil

Suunniteltu ylittämään luokitukset

Castrolin automaattivaihteistoöljy voi palauttaa sulavan vaihteenvaihdon myös ajoneuvoissa, joilla on ajettu yli kilometriä. Your session is about to timeout due to inactivity. Verkkokaupan maksutavat:. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Tallenna Peruuta. Näitä haetaan nyt:. Täyssynteettinen vaihteistoöljy, joka on valmistettu Smooth Drive Technology TM -tekniikalla, käytettäväksi linja-autojen automaattisissa ja puoliautomaattisissa vaihteistoissa.

jbl partybox 10

vaihteistoöljy Castrol Transmax Dual, DSG-vaihteistoon 1L – AKfi

Näytä kaikki Castrol jalosteet. Hallitse evästeasetuksia Salli kaikki. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Suunniteltu ylittämään luokitukset Automaattivaihteistot ovat entistä monimutkaisempia ja ne vaativat enemmän vaihteistoöljyiltä. EAN: Tuotenumero: Toimittajan tuotenumero:

Castrol Transmax Dual 75W 1L | Motonet Oy

Castrolilla on tarjolla laaja valikoima automaattivaihteistoöljyjä, jotka on suunniteltu suojaamaan vaihteiston tärkeitä osia ja pidentämään osien käyttöikää. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Näitä haetaan nyt:. Suositellaan käytettäväksi henkilöautoihin, joissa on käytössä työntöhihnateknologia. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen.