Lego Creator 31038

Arvaa kuinka monesta Lego-palikasta Kyläkaupan OnnenTähti -hotellin julkisivun pienoismalli on tehty ja voita Lego Creator -paketti. Tähän kauniin yksityiskohtaiseen malliin kuuluu myös postilaatikko, ruohonleikkuri, leposohva ja pöytä. Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen. Vastaanota ilmoituksia. Unohdinko käyttää niitä?

LEGO Creator 31038 Vaihtuvat Vuodenajat

Toimintakunnossa Kyllä. JavaScript disabled. Mukana on 2 pienoishahmoa ja erilaisia tarvikkeita: aikuinen ja lapsi. Kunto Kohtuullinen. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja.

lego creator 31038

Stories inside

Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Myynnin syy: Varastotila on tyhjennettävä Merkki Lego. Jos kyseessä on useita kirjasia, luettelo saattaa olla PDF-tiedoston keskellä. Lisätietoja on Legon sivustolla.

citymarket last of us 2

Lego – Creator – Talo Creator 3in1 – – present – Catawiki

Käy pyörittämässä ja voita voittaa euron arvoisen Värisilmä-tuotesisustuslahjakortin. Todennettu Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle lego creator 31038. Laatikko sisältää osaa ja 2 minifiguuria. OLE hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo ilmainen tili ennen tarjousten tekemistä.

LEGO Creator Vaihtuvat Vuodenajat – Lelut24

Osien määrä. Mukana on 2 pienoishahmoa ja erilaisia tarvikkeita: aikuinen ja lapsi. Osallistu ja voit voittaa huikeita NHL-tuotepalkintoja mm. Esineiden lukumäärä 1. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Catawiki päivittää jatkuvasti käyttämäänsä teknologiaa.