Lego Disney Merida

Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Pakkauksen syvyys. Tornin täydeltä salaisuuksia Lapset voivat kätkeä aarteensa piiloon pieneen rasiaan. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli.

LEGO Disney Princess 41051 Meridas Höglandsspel

Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Ehdotettu sukupuoli. Katsotuimmat Legot ja muut rakennussarjat alk. Liikkuminen ja ulkoilu. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?

lego disney merida

Tuotteen ominaisuudet

Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Lukittava aarrearkku Kun värikkään arkun avaa, sen kätköistä paljastuu aarteita. Tuotteen väri. Raja 2. Interaktiiviset digitaaliset rakentamisohjeet, jotka tekevät rakentamisesta hauskaa, ovat saatavilla ilmaisessa LEGO Building Instructions -sovelluksessa, ja intuitiiviset työkalut auttavat lapsia visualisoimaan mallin. Pakkauksen leveys.

familon ultra sport tuplapeite

Meridan ylämaan kisat – DUPLO Princess – LEGO | Shopping4net

Lue lisää Tuotteen tiedot. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Arvostelu Päivitetty Kortti- ja lautapelit -osaston suosituimmat tuotteet alk.

Lego Disney Princess – Tuotetiedot |

Sisältää paristot. Odota hetki Toimitusaika 2 – 7 päivää. Tinkimätön laatu — Vuodesta lähtien LEGO®-komponentit ovat täyttäneet tiukat alan standardit varmistaakseen, että ne liittyvät johdonmukaisesti Turvallisuus ennen kaikkea — LEGO® komponentteja pudotetaan, lämmitetään, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit. Pakkauksen leveys.