Lego Duplo Nosturi

Käyttämällä Jollyroom. Your session is about to timeout due to inactivity. Liikkuminen ja ulkoilu. Tyyli ja hyvinvointi. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä — ja näin on ollut jo vuodesta Mikäli tuote lego duplo nosturi kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.

Lego Duplo 10933 Torninosturi ja Rakennustyömaa

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen lego duplo nosturi. Päärakennus nostureineen on 40 cm korkea, 20 cm leveä ja 25 cm syvä. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Kiireinen rakennustyömaa kutsuu loputtomiin leikkeihin Pienillä rakentajilla riittää tekemistä koko päiväksi tutkiessaan kiireisen työmaan toimintoja. Alin hinta.

lego duplo nosturi

Hinta- ja tuotetiedot

Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei OLE tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. LRparistoja 6 kpl. Katsotuimmat Legot ja muut rakennussarjat alk. Niissä on hienoja toimintoja, kuten työntömoottori, äänet, valot ja toimiva vinssi. Xbox Series X, pelikonsoli. LEGO®

b4 vitamiini

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Lue lisää Ymmärrän. Copyright © Leluliike Casagrande. Kerro, niin korjaamme asian. Lue lisää. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Lego Duplo Torninosturi ja Rakennustyömaa | Leluliike Casagrande

Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Your session is about to timeout due to inactivity. Ruokatunnilla käydään työmaan nakkisämpyläkojulla! Kiireinen rakennustyömaa — täynnä makeita ajoneuvoja, huikeita toimintoja ja erilaisia hahmoja, jotka innostavat roolileikkeihin ja uusien taitojen oppimiseen. Ohjeilla lelun upeista ominaisuuksista saa heti kaiken irti.