Lego Friends Barbie

Ihastuttava ja taianomainen sateenkaaren väreissä loistava Barbie Dreamtopia-linna on upea leikkisetti pienokaiselle. Lähetämme lajitelmasta satunnaisen nuken. Barbie hypähtää ratsunsa selkään ja ihana ratsastusretki voi alkaa. Leiki kampaajaa ja laita kauniin prinsessan upeita hiuksia. Vietä hauska päivä kauneussalongissa Barbien kanssa.

LEGO: Friends

Lähetämme lajitelmasta satunnaisen nuken. Pinkki vaatekaappi avautuu paljastaen vaatetangot, henkarit ja hyllyt Barbien ihania vaatteita ja asusteita varten. Vietä hauska päivä kauneussalongissa Barbien kanssa. Pienen rohkean koiranpennun kadottaminen voi olla kiperä tilanne. Olivian ja hänen ystävänsä on löydettävä sulhanen ajoissa häihin.

lego friends barbie

PNG-tunnisteet

Stephanien ja Tanyan välinen kilpailu Heartlaken lukion luokan puheenjohtajan paikasta kiihtyy, ja ehdokkaat turvautuvat rumiin temppuihin. Kun kosketat hevosen tiaraa, sen kaviot, tiara ja suitset alkavat loistaa, samalla kun hevoset hieroo turpaansa, kuopii ja hirnahtelee. Dreamtopian Sweetvillestä löytyy mitä ihmeellisempiä hahmoja. Barbie osaa rentoutua ja pitää läheisistään huolta. Sisältää 1 nuken, jolla on pestävä valkoinen vaate, 3 pestävää lisävaatetta, 4 väriruiskutussia ja 5 sapluunaa. Hänellä on päällään lumoava morsiuspuku, jossa vaaleanpunaisia yksityiskohtia, huntu ja kukkakimppu. Pikkukaupungin taikuria ei jalkapallo kiinnosta pätkääkään, mutta hänen pitää johtaa paikallinen joukkue turnauksen finaaliin saadakseen elämänsä rakkauden vaimokseen.

bioderma sensibio gel moussant 8ml

LEGO Friends Lego Ideas-nukke, Rakkausjuhlat, Barbie, lapsi, työpöydän taustakuva png | PNGWing

Barbie-nukella on ollut vuotisen historiansa aikana useita ammatteja, kuten poliitikko. Emman pulma 21 min. Väriä vaihtavat hiuset ja hienot hiustarvikkeet antavat nuorille hiustaiteilijoille vapaat yläraajat tuunata upeat hiukset Barbie-nukelle. Barbien pinkki vauhdikas menopeli kääntää varmasti katseita. Pakkaus sisältää yhden tuotteen.

Lego Friends | Lego friends, Lego friends sets, Lego toys

Mukana mikrofoni ja teline, kitara, headset-mikrofoni ja koru. Autossa on useita hauskoja yksityiskohtia ja ominaisuuksia. Pakkauksessa tulee mukana pinkki tyyny sekä unilaput koiralle ja Barbielle. Barbie Relaxation nukke rentoutuu ennen nukkumaanmenoa pienen koiranpentunsa kanssa. Stephanien kaverit haluavat järjestää hänelle yllätyssynttärit, mutta hän alkaa miettiä, mitä ihmettä oikein on tekeillä, kun kukaan heistä ei voi olla hänen kanssaan.