Lego Friends Grand Hotel 41101

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja. Lähetä viesti. OLE ensimmäinen:. Herkuttele myöhemmin kakulla ja kahvilla hotellin kahvilassa tai jäätelöllä, joka tarjoillaan ulkona terassilla suihkulähteen vieressä. Nouse hissillä toiseen kerrokseen ja etsi huoneet. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Ota hissi ylimpään kerrokseen jossa Nate soittaa DJ-kopistaan musiikkia ystävällinen koira seuranaan.

Lego Friends Heartlaken Grand Hotel 41101

Hae avaimet vastaanotosta Andrean Susan-tädiltä ja silitä hotellin kissaa. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. Astu pyöröovesta hotellin upeaan aulaan, jossa on hieno kattokruunu, ja aloita tutkimusretkesi. Illalla näet Andrean hehkuvan kun hän laulaa hotellibaarin lavalla hänen ystäviensä säestäessä jazzpianolla ja saksofonilla. Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta.

lego friends grand hotel 41101

Tuotetieto

Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Hae avaimet vastaanotosta Andrean Susan-tädiltä ja silitä hotellin kissaa. Illalla Andrealla on tilaisuus loistaa, kun hän laulaa hotellin baarin viihtyisällä lavalla hänen ystäviensä soittaessa pianoa ja saksofonia. Kun taxi pysähtyy hotellin ulkopuolella, auta Andreaa, Stephanieta ja Oliviaa jättämään matkatavaransa ovimiehes Natelle joka odottaa heitä vaunun kanssa. Ostoskorisi on tyhjä.

dossier la vie est belle

LEGO Friends Heartlaken Grand Hotel – Lelut24

Close product quick view ×. Lataa korkearesoluutioinen kuva. Manage consent. Sukella altaaseen tai rentoudu aurinkotuolissa ja nauti tuoreesta juomasta pirtelöbaarissa. Kirjoita arvostelu. Tietoa yksityisyydensuojasta. Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Myöhemmin voit nauttia kupillisesta kahvia hotellin kahvilassa tai jäätelöstä ulkona olevan suihkulähteen luona. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Tässä upeassa hotellissa heille riittää puuhaa koko loman ajaksi! Sähköposti visas ej.