Lenovo 10 Suojakotelo

Kotelon kansi taittuu käteväksi pöytäjalustaksi. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Tekniset tiedot. Kotelossa on pöytäjalusta-toiminto ja kannen magneettisuljenta.

Lenovo Tablet 10 Rugged Case -suojakuori

Teline kääntyy astetta, joka mahdollistaa katselun ja käytön myös pystysuunnassa. Tyylikäs ja laadukas viininpunainen kannellinen suojakotelo auttaa suojaamaan Lenovo Tab M10 tablettiasi putoamisilta, naarmuilta ja kolhuilta. Kotelon kansi sulkeutuu kätevästi magneetilla. Kotelossa on lenovo 10 suojakotelo ja kannen magneettisuljenta. Erinomainen suoja Lenovo Tab M10 tabletin näytölle! Ohut ja tyylikäs kotelo Lenovo Tab M10 tabletille.

lenovo 10 suojakotelo

Lenovo Tab M10 HD 2Gen Folio Case -suojakotelo

Tekniset tiedot. Erittäin pienikokoinen laturi on kätevä ottaa mukaan. Kotelossa on kannen magneettisuljenta. Kysy tuotteesta. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa.

just dance bts

Lenovo Tab M10 HD 2Gen Folio Case Harmaa | Telia

Mukana tulee suojakalvo näytölle Yhteensopivuus: Lenovo Tab M Kotelon pinta hylkii sormenjälkiä ja likaa. Kysy saatavuus myymälästä. Universal Serial Bus Autolaturi 2. Sopii erinomaisesti esim. Pienikokoinen 1.

Lenovo Folio Case -suojakotelo Tab M10 Plus FHD -t | Deoksiribonukleiinihappo

Lisää ostoskoriin. Laadukkaat nappikuulokkeet liikuntaan ja arkikäyttöön. Ohut ja hyvin suojaava valkoinen kotelo Lenovo Tab M10 tabletille. Tuotteen toimitusaika on arkipäivää. Kotelossa on pöytäjalusta-toiminto esim. Tilaa Puhelimenkuoret. Sulje Siirry kassalle.