Lenovo 2-in-1

Edulliset kannettavat tietokoneetjotka tarjoavat arvoa ja suorituskykyä yhdessä paketissa. Mutta meidän on nähtävä, kuinka hyvin kannettava tietokone pärjää testissämme. Tähän kuuluu ThinkPad P -sarja – vankimmat, suorituskykyisimmät työasematjoita olemme koskaan luoneet. Niissä on loistava grafiikka, lenovo 2-in-1 tallennustilaa ja suuri määrä muistia. DC-tulo 2. Tietosuojasi on tärkeä Lenovolle.

Lenovo ThinkBook 14s Yoga Hybridi (2-in-1) 14″ FHD Touch i5 16GB 256SSD Windows 10 Pro

Demoyksikön paneeli oli rikas ja kirkas. Markkinoilla on niin paljon laadukkaita kannettavia tietokoneita, että sopivan ja edullisen valinta vaatii paljon vaivaa. Kun innoitus iskee, käänny tehokkaan ja lenovo 2-in-1 IdeaPad Cn puoleen. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Olemme jopa laajentaneet verkkokauppaamme valikoimalla kannettavien tietokoneiden lisävarusteita huippumerkeiltä – kuten Lenovo 2-in-1, Googlelta, LG:ltä ja Logitechilta.

lenovo 2-in-1

Edistyksellistä tukea oikeilta ihmisiltä. Todella nopeasti.

Saatavuus vaihtelee maittain. Tekoälyn ohjaamat Tulet auttaa kehittämään sivuston jakaminen sivu ystävillesi. Pelaajien ei enää tarvitse tuntea olevansa sidottuja pöytätietokoneisiinsa. Upea viimeistely, huippuluokan suorituskyky Ilmailualan vaatimuksia vastaavasta metallista tehdyt ja ainutlaatuisilla muotoilutekijöillä koristellut Yoga-hybridikannettavat mahdollistavat sujuvan ja vakaan asteen käännön, kun vaihdat tabletti- ja kannettava-tilojen välillä.

iphone sovitin

2-inkannettavien tarjoukset | Alennuksia Yoga-tuotteista ja lisävarusteista | Lenovo Suomi

Kääntyvä äänipalkki ja Lenovo 2-in-1 Atmos ® -kaiutinjärjestelmä 2 vapaakenttämikrofonia. Klikkaa tarkastellaksesi tärkeitä tietoja liittyen mm. Haluamme auttaa sinua löytämään kannettavan tietokoneen, joka sopii juuret lenovo 2-in-1 tarpeisiisi. Hanki erittäin ohut ja tyylikäs YOGA-kannettava. Kannettavamme on räätälöity työn, viihteen, koulutuksen, pelaamisen ja jokapäiväisen käytön perusteella. Osta parhaat kannettavan tietokoneen tarjoukset Säästä haluamassasi tietokoneessa tämän päivän kannettavien tietokoneiden tarjousten avulla.

Lenovo Yoga C Hands-on: Tapaa uusi 2-inkuningas –

Verkkopohjaiset Chromebook-kannettavat tietokoneet – sopivat erinomaisesti opiskelijoille tai kaikille, jotka etsivät edullisempaa hintaa kevyemmälle tietotekniikalle. Jopa 13 tuntia. Kuvaus Tekniset tiedot Suoritin Jopa 2. Yoga 7i Gen 7 16″ Intel. Nämä upeasti muotoillut hybridikannettavat tarjoavat työkaluja ja monipuolisuutta, joilla saat parhaat puolesi esiin — kuten myös älykkäitä ratkaisuja, joilla voit hoitaa pienet asiat, kun elät leveästi.