Lenovo Legion 7 Ryzen 9

Fri Mar 18 CET Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Informaatioteknologia 1. Arvostelu Yhteydenotto Usein kysyttyä.

Lenovo Legion 7 82N6004VMX (Ryzen 9 5900HX, 32 GB, 1000 GB SSD, 16″, Win 10), kannettava tietokone

Ladataan hintagraafia. Lisäksi se painaa vain 1,43 kg, jonka ansiosta kuljetat sitä helposti mukanasi. Mon Mar 07 CET Lisäksi saat Lenovo Premium Care -palvelun käyttöösi kahdeksi vuodeksi. E-Shutter-painike 2.

lenovo legion 7 ryzen 9

Tuotetiedot

Lisäksi se painaa vain 1,43 kg, jonka ansiosta kuljetat sitä helposti mukanasi. Koti ja sisustus. Löydä edullisimmat hinta. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Laajenna visuaalista voittovyöhykettäsi Tähtää korkeammalle ja näe enemmän maailman ensimmäisellä 16″ QHD-näytöllä.

airpods pro 4 apple

Lenovo Legion 7 16ACHg6 – Ryzen 9 HX & RTX

Katso kaikki kuvat 8. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. Tue Mar 08 CET Laajenna visuaalista voittovyöhykettäsi Tähtää korkeammalle ja näe enemmän maailman ensimmäisellä 16″ QHD-näytöllä. Tue Mar 22 CET Arvostelu

Lenovo Legion 7 82NVMX (Ryzen 9 HX 32 GB GB SSD 16″ Win 10) kannettava tietokone

Iske täysillä. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Voit siis pelata suurimmalla kellotaajuudella monta tuntia ilman suorituskyvyn rajoittamista. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Liikkuminen ja ulkoilu. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä.