Lenovo S145 Amd Ryzen 5

Siinä on myös valikoima turvallisia tallennustilavaihtoehtoja, kuten SSD:n ja kiintolevyn sisältävä hybridiasema, joka tarjoaa entistä nopeammat vasteajat. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Sen kapeat reunukset selkeyttävät muotoilua ja suurentavat näyttöaluetta. Joustavat maksutavat. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Tämä hyvin edullinen kannettava tekee myös lähtemättömän vaikutuksen kiiltävien värivaihtoehtojensa ansiosta.

IdeaPad S145 (15″ AMD)

The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. Tekniset tiedot saattavat vaihdella alueittain. Sen kapeat reunukset selkeyttävät muotoilua ja suurentavat näyttöaluetta. Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Tämä hyvin edullinen kannettava tekee myös lähtemättömän vaikutuksen kiiltävien värivaihtoehtojensa ansiosta. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai:

lenovo s145 amd ryzen 5

Lenovo IdeaPad S145-14API 14″ Ryzen 5 2,1 GHz – SSD 512 GB – 8GB QWERTY – Englanti (US)

Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä. Näytä vastaavia tuotteita. All rights reserved. Näytä vastaavia tuotteita. Upean äänentoistonsa ja nopeiden ja turvallisten tallennustilavaihtoehtojensa ansiosta tämä kestävä 15,6″:n kannettava on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön tien päällä. Ohjeistot ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset.

led valotaulut rekkaan

Lenovo IdeaPad S

Tämä hyvin edullinen kannettava tekee myös lähtemättömän vaikutuksen kiiltävien värivaihtoehtojensa ansiosta. Sähkövirran sisääntulo 2. Kevyimmillään 1,6 kg painava IdeaPad S on ihanteellinen matkakumppani. HDMI 3. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus.

IdeaPad S | AMD-suorittimella varustettu kannettava jokapäiväiseen käyttöön | Lenovo Suomi

The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Upean äänentoistonsa ja nopeiden ja turvallisten tallennustilavaihtoehtojensa ansiosta tämä kestävä 14″:n kannettava on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön tien päällä. Kevyimmillään 1,6 kg painava IdeaPad S on ihanteellinen matkakumppani. USB-A 3. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias.