Lenovo Tab T10

Lähetä arvostelu. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Kysy tietoja, soita musiikkia, aseta muistutuksia tai katso videoita—helposti puhekomennoilla. Kerro tuotteesta muillekin ja kirjoita arvostelu! Suojakotelon kansiläpän nerokkaiden taitosten ansiosta tabletin saa asetettua useaan eri asentoon nettiselailua tai videoiden katsomista varten.

Tab M10 FHD Plus (2. sukupolvi)

Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 2. Mukana hyödyllisimmät Google-appsit Olitpa kiinnostunut valokuvauksesta tai yhteydenpidosta ystävien kanssa, löydät varmasti itsellesi sopivan sovelluksen. Mallit Mallit. Tämä yksityinen yhteys sisältää salauksen ja todennuksen. Lähetä arvostelu. Se on helppoa sekä turvallista. All rights reserved.

lenovo tab t10

Tuotteen tarkempi kuvaaminen

Hyvää suojaa tarjoava kotelo, joka helpottaa tabletin käyttöä Suojaa tabletin joka puolelta Kansiläpässä magneettilukitus Taittuu käteväksi ja tukevaksi katselutelineeksi Päällystetty kestävällä keinonahalla Sisäkuori kestävää kovamuovia Takuu 3kk Huom! Yritys Keitä me oikein olemme? Tabletin suojakotelo on erittäin tehokas tapa suojata laite naarmuilta ja kolhuilta. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Tällöin sivut, takaosa ja näyttö ovat hyvässä turvassa vahinkojen varalle. Rakenna omasi 0. Joustavat maksutavat.

casio gd 200

Lenovo Tab M10 FHD Plus tarvikkeet – Osta netistä halvalla

Kamerapainike 5. Laite voi jopa ilmoittaa sinulle, jos joku ei istu kunnolla. Lisäksi voit valita suojakotelon, jolla voit suojata laitteesi myös matkoilla. Palvelu koostuu lenovo tab t10 joilla datasiirtoa voi käyttää määritetyn voimassaoloajanjotta laitteesi voi muodostaa yhteyden Internetiin ”Datapaketit”. Tukku Club jäsenenä saat tästä tuotteesta pidennetyn tuotetakuun 1—3 kk! Tämän mahdollistaa kasvojentunnistusteknologia, joka näkee ja tuntee sinut ja kirjaa sinut heti sisään. Yhteystiedot B-to-b-myynti Loistopalvelua puhelimen suojauksen parissa jo vuodesta

Tab M10 FHD Plus (2. sukupolvi) | 10,3 tuuman viihdetabletti koko perheelle | Lenovo Suomi

Lähetä arvostelu. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Päivittäin skannataan yli miljardia sovellusta, myös ne, joita et OLE vielä asentanut, jotta tietosi pysyvät suojattuina haittaohjelmilta. Joustavat maksutavat. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Napsauta tabletti kotelon sisäkuoreen ja käännä kansi kiinni.