Lenovo Thinkbook Ryzen 5

Arvioitu saapumisaika 4. Tuotekoodi: 4X40H Add ThinkBook Arvioitu saapumisaika 3. Product Information provided by the Manufacturer. Tuotekoodi: 40ASEU. Mineraalin harmaa.

ThinkBook 15 Gen 3 (AMD)

Warranty 1 Year Depot. Tuotekoodi: 40AFEU. Tuotekoodi: 4X90U Tuotekoodi: 4Y50V Tilaa uutiskirjeemme alta ja saat sähköpostitse tietoa tarjouksista, poistomyynneistä ja uusista tuotteista.

lenovo thinkbook ryzen 5

Lenovo ThinkBook 14 Gen 2 (AMD)

Products ship within the same business day excl. Tuotekoodi: 4XD0J Tyyppi: Virtalähteet ja -kaapelit – Brand Compatibility: Lenovo. Models Models. Lenovo Essential Compact – Hiiri – oikea- ja vasenkätiselle – 3 painiketta – langaton – 2.

apple keyboard ipad pro 11

ThinkBook 15 Gen 3 (15″ AMD) | ″ Powerful & stylish work laptop | Lenovo Singapore

OLE hyvä ja odota Impeccable style. Valinnainen kosketusnäyttö antaa sinulle mahdollisuuden liikkua näytössä älypuhelimen tapaan. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Tuotekoodi: SFL Luotettavaa ja nopeaa palvelua Palvelun tarjoaa Soluto Oy, Suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakayritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja ratkaisuja.

Lenovo ThinkBook 14 AMD Ryzen 5 prosessorilla – Cadmandata Oy

Tyyppi: Virtalähteet ja -kaapelit – Brand Compatibility: Lenovo. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. Tuotekoodi: 4X90Q Limited quantities are available. Tuotekoodi: 4X90S