Lenovo Thinkpad L13 Gen 2

RapidCharge-pikalatauksen ja nopean WiFi 6 -yhteyden ansiosta laite on erinomainen matkakumppani. Co2 Offset 0. Läppärit. Rikkoo suorituskyvyn rajoja ThinkPad L13 Gen 2 -kannettavassa on Xbox Series X, pelikonsoli.

Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 – 13,3″ -kannettava, Win 10 Pro

RapidCharge-pikalatauksen ja nopean WiFi 6 -yhteyden ansiosta laite on erinomainen matkakumppani. Pientietokoneet Kannettavat Windows 10 Pro -kannettavat Tuote Päivitetty Vahva lasikuituvahvisteisesta muovista valmistettu runko sekä metalliseoksesta valmistettu näytön kansi tarjoavat jämäkkyyttä ja kestoa työaskareissa. Kannettava tietokone. Valinnaisen Intel vPro ® -tekniikan avulla parannetut tietoturvaominaisuudet tarjoavat turvatumman laitteiston sekä mahdollisuuden etäpalautukseen. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta.

lenovo thinkpad l13 gen 2

Tuotekuvaus Lenovo Kannettava Tietokone ThinkPad L13 Gen 2 21AB 13.3´´ R5-5650U/8GB/256GB SSD

Kannettavat putoilevat, kahvi läikkyy, sähköt katkeilevat. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Tuotenumero Brändi Lenovo Valm. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. RapidCharge-pikalatauksen ja nopean WiFi 6 -yhteyden ansiosta laite on erinomainen matkakumppani.

isku ruokapöytä tuolit

Lenovo Kannettava Tietokone ThinkPad L13 Gen 2 21AB ´´ RU/8GB/GB SSD Musta| Techinn

Biometrisillä tunnisteilla kirjaudut sisään yhdellä kosketuksella — tai jopa kasvoillasi, kun hankit infrapunakameran, joka toimii yhdessä Windows Hellon kanssa. Viihde ja elektroniikka. Lenovo ThinkPad L13 on erittäin kevyt ja suorituskykyinen kannettava, joka soveltuu erinomaisesti työkäyttöön ja opiskeluun. Löydä edullisimmat hinta. HDMI 2. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.

Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 (20VHNMX) yrityksille | Atea eShop

Rikkoo suorituskyvyn rajoja ThinkPad L13 Gen 2 -kannettavassa on Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Viihde ja elektroniikka. Intel Core i5 Valinnaisen Intel vPro ® -tekniikan avulla parannetut tietoturvaominaisuudet tarjoavat turvatumman laitteiston sekä mahdollisuuden etäpalautukseen. Työpisteeseen juuttumisen aika on ohi — tien päällä teet töitä tai soittelet vaikka kotiin uskollinen ThinkPad rinnallasi.