Lenovo Thinkpad T15

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Näyttötyyppi Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated lenovo thinkpad t15 date. Urheilullinen kumppani. Hienoja ominaisuuksia ThinkPad T15 Gen 2? Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin.

Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 -kannettava, Windows 10 Pro (20W400HGMX)

Voit mukauttaa sen omiin tarpeisiisi, tarvitsitpa kannettavaa työhön, vapaa-aikaan tai molempiin. Kun laitteen kansi on auki, Wake on Voice -toiminnon avulla voit herättää järjestelmän puhekomennolla vaikka huoneen toiselta puolelta. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Lisää ostoskoriin. Kannettavat tietokoneet.

lenovo thinkpad t15

ThinkPad T15 Gen 2 (15″ Intel)

Modern Standby? ThinkPad T15 on luotettava ja kevytrakenteinen kannettava liikkuville ammattilaisille, joista löytyy tietoturvaa ja tuottavuutta parantavia ominaisuuksia. AC Adapter 65W. Se tuo merkittäviä säästöjä takuun ulkopuolisten korjausten kustannuksiin verrattuna. Akku 3 Cell Li-Polymer. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Hiilikompensoitu malli – Tämän mallin CO²-häiriöpäästöt kompensoidaan perustuen realistisiin päästölaskelmiin.

kauko ohjattava auto nikko

ThinkPad T15 (Intel) | Tehokas 15,6 tuuman yrityskannettava | Lenovo Suomi

Portit ja paikat. Intel kannettavat Erittäin ohuet kannettavat. Suojaa lenovo thinkpad t15 toimintahäiriöiltä ja rakenteellisilta vaurioilta, joita laitteiden putoamiset, nesteiden läikkymiset, sähköpiikit ja muut arkiset onnettomuudet aiheuttavat. Tutustu tuotteeseen. Kattava liitettävyys ja yhteydet – Kaksi perinteistä Universal Serial Bus 3. Kaksoismikrofoni ja p-tasoinen webkamera fyysisellä ThinkShutter-kamerasulkijalla tarjoaa kuva- ja ääniyhteydet turvallisesti laadukkasti.

Lenovo Kannettava Tietokone ThinkPad T15 Gen 1 20S6 ´´ IU/8GB/GB SSD Musta| Techinn

Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Luotettava työtoveri. Varsinainen työjuhta. Kestävämpi kuin useimmat pientietokoneet ThinkPad T15 -kannettava testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Saat käyttöösi yhtenäisen kontaktipisteen tarjoavan Lenovon sisäisen tukipalvelun, mikä varmistaa sen, että ongelmasi ratkaistaan ammattimaisesti alusta loppuun. Aina valmiina – Modern Standby -ominaisuuden avulla ThinkPad T15 herää lepotilasta jopa sekunnissa ja kytketytyy verkkoon välittömästi.