Lenovo X1 Yoga 2nd Gen

Kysy, jos et löydä sopivaa laitetta. Etsimme tai konfiguroimme sopivan sinulle kriteeriesi mukaisesti. Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano. Näppäimistö: Alkuperäinen suomalainen, taustavalaistu. Värit näyttävät kirkkaammilta. Eikö sinulla OLE vielä tiliä? Ei enää häiritseviä turhakkeita — sen sijaan IT-henkilökunnan on helppo valmistella kone.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd Gen 14″ WQHD-IPS i7-7500U/8/256SSD/WIN10P/4G

Lähialueen kommunikointi NFC Kyllä. Ovelle-paketti Toimitusaika arkipäivää. Liitännät: 3 x Universal Serial Bus 3. Prosessorin pakettikoko 42 x 24 mm. Idle States Kyllä. Pyrimme ilmiömäisellä lisävarustevalikoimalla vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ja erityispyyntöihisi! Intel® Flex Memory Access Kyllä.

lenovo x1 yoga 2nd gen

ThinkPad X1 Yoga Gen 2

YLI 8. Allekirjoita asiakirjoja. Lisäksi tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 maanantaista perjantaihin, lähetetään samana päivänä. Väylä PCI Express. CPU kokoonpano maks.

kori pyörään

Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd Gen iU/8/SSD/WIN10P

Erittäin monipuolinen. Kannettava painaa vain 1. Etsi: Hakumenettely. Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Tjunction °C. Grafiikka Integroitu näytönohjain Kyllä.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd Gen (Käytetty – Hyväkuntoinen) – 14 FHD IPS

Hinnan muutokset. Voit tutustua rekisteriselosteeseemme täällä. Sisältyvän näytönohjaimen OpenGL-versio 4. Arvostele tuote. Mukana on tietenkin myös legendaarinen ThinkPad-perinne ja tuki. Tuotenimi X1 Yoga 2nd Gen. Näyttö Näytön halkaisija tuuma 14 ”.