Lenovo X13 Gen2 Amd

Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Voit pitää kiintolevyasemasi vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. Käytännön tietoturvaa – Lenovo ThinkShield on kokonaisuus, joka sisältää tietoturvaa parantavia ja yksityisyyttä varjelevia ominaisuuksia. Osoitin ClickPad. Sivutelakkaliitäntä 3. Kirjaudu sisään. AMD Radeon Graphics.

Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 – 13,3″ -kannettava, Win 10 Pro (20WK00B2MX)

Lisäksi X13 sisältää erillisen TPM-tietoturvasirun helpottamaan mm. Rakenna omasi 0. Kapeampien ylä- ja alareunusten ansiosta upean uuden näytön katselualue on entistä suurempi. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? All rights reserved. It delivers lenovo x13 gen2 amd unmatched user experience, and its refined design and stunning new Storm Grey cover option with tone-matching keyboard make this laptop as beautiful as it is powerful. Wrong Input.

lenovo x13 gen2 amd

Leasingpaketin tuotteet

Between processor, memory, storage, and display options, this laptop offers nearly limitless configurations to help you build the ideal machine for you. Siirry Valmistajat. Valmistaja: {{product. {USB|Universal Serial Bus}-A 3. AC Adapter 65W. Se on niin ohut ja kevyt, että voit helposti ottaa sen mukaasi mihin tahansa. Tekniset tiedot.

defender 2014

ThinkPad X13 Gen 2 (13″, AMD) | 13,3″ yrityskannettava | Lenovo Suomi

Yhteys verkkoon kaikkialla Xkannettava pitää sinut yhteydessä verkkoon paikasta riippumatta. Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Villin musta. Fyysinen ThinkShutter-kamerasulkija estää urkkimasta kameran kautta. Modern Standby herättää kannettavasi sekunnissa ja muodostaa {Internet|Netti}-yhteyden vain sekuntia myöhemmin. Lisää vertailuun.

Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 (20XHMX) yrityksille | Atea eShop

Valitettavasti tämä sivu ei {OLE|Object Linking and Embedding} luettavissa mobiililaitteilla. Wrong Input. Atean tarvikehaku. Kirjaudu sisään. Samalla tehokas suoritin ja edistynyt näytönohjain tarkoittavat, ettei sinun tarvitse tehdä kompromisseja suorituskyvyn osalta.