Lenovo Yoga Book C930

Yleisesti ottaen kirjoittaminen näytöllä onnistuu odotettua paremmin, mutta kannettava ei sovi sellaisenaan paljon kirjoittavalle kuten meille. Yoga Book C Kannettavan molemmilla sivuilla on myös yksi Universal Serial Bus-C-portti, joista kumpaakin voi käyttää koneen lataamiseen. Mikroskooppiset vesipisarat jäähdyttävät lämmitysprosessoria sisältä. Usein Kysytyt Kysymykset Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta?

Arvostelussa Lenovo Yoga Book C930

Mistä netti yhteyden latausnopeus riippuu? TechRadar Yhteenveto. Lenovo Yoga Book Cn suurin myyntivaltti on sen apunäyttö, joka toimii niin virtuaalisena näppäimistönä, piirustuspöytänä ja e-kirjojen lukulaitteena. Laite erottuu edukseen muista 2-inkannettavista etenkin tablettitilassa, sillä sen ohut ja kevyt runko ei eroa kovin suuresti tavallisista tableteista. Älypuhelimet, jotka yllättävät meidät vuonna Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus.

lenovo yoga book c930

Innovatiivinen mutta rajallinen 2-in-1-kannettava

Tämän pienen rautaluukun alla on planeettamme syvin reikä. Tutkijat ovat onnistuneet siirtämään yhden etanan muistot ensimmäistä kertaa toiseen. Työskentele, selaa, katsele — ja paljon muuta Yoga Book Cn patentoidulla asteen rannekesaranalla voit entistä nopeammin muuttaa kannettavasi tabletiksi tai asettaa sen telinetilaan. Molemmat tekijät parantavat kirjoitustuntumaa, mutta nopeat kirjoittajat ärsyyntyvät todennäköisesti animaation hidasteluun. Laite on suljettunakin vain 9,9 mm:n paksuinen ja painaa vaivaiset grammaa.

kodin1 pyöreä ruokapöytä

Lenovo paljastaa Yoga Book C -kannettavan, jossa on e-ink-näppäimistö

Rakenna omasi 0. Voit lenovo yoga book c930 hyvästit turhauttaville kirjautumisyrityksille — Yoga Book Cn tarkka tunnistin tunnistaa sinut, vaikka sormesi olisivat märät. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Kiinalainen yritys Lenovo ei tarvitse esittelyä: sillä on yksi viidestä maailmassa tuotetusta tietokoneesta. Näytön alareunaan on piilotettu myös kosketuslevy, jonka saa esiin yhdellä painalluksella. Windows Hello -sormenjälkitunnistin Kiihtyvyysmittari, taustavalotunnistin, Hall-anturi. Kosketuskynä napsahtaa kyllä kiinni koneen kylkeen magneetilla, mutta emme silti pystyneet luottamaan magneetin pitävyyteen konetta kuljetettaessa.

Lenovo – Yoga Book C

Perusmalli maksoi julkaisuhetkellä euroa ja tehokkaampi malli 1 euroa. Lenovo on kuitenkin tehnyt muutamia toimenpiteitä tilanteen korjaamiseksi. Kosketuskynä napsahtaa kyllä kiinni koneen kylkeen magneetilla, mutta emme silti pystyneet luottamaan magneetin pitävyyteen konetta kuljetettaessa. Näin ohut muotoilu sai meidät ajattelemaan, että osa käyttäjistä varmasti arvostaisi uutta helppokäyttöisyystoimintoa. Laite on suljettunakin vain 9,9 mm:n paksuinen ja painaa vaivaiset grammaa. Lenovo LaVie Z: ultrabook, joka painaa grammaa.