Lenovo Yoga Book Windows

Pystyasennossa näyttö on hieman kapeampi kuin useimmissa muissa tableteissa, mutta vastaavasti myös hieman korkeampi. Nyt et enää koskaan hukkaa ideoitasi ja inspiraatioitasi. Windowsin tehokkuus. Valmis lähetettäväksi 0. Lyöntivirheitä tulee jatkuvasti, sillä lenovo yoga book windows ei erota toisistaan, ellei katso koko ajan käsiin kirjoittaessa. Yoga Bookin sarana kääntyy astetta, ja siinä on 4 erilaista käyttötilaa: litteä luomistila piirtämiseen ja muistiinpanoihin, selaustila 10,1-tuumaisena tablettina, katselutila viihdettä varten sekä kannettavaa muistuttava kirjoitustila tuottavaan työhön. Yoga Book with Windows Mallit Kaikki 0.

Lenovo ThinkBook 14s Yoga Hybridi (2-in-1) 14″ FHD Touch i5 16GB 256SSD Windows 10 Pro

Yoga Book kanssa Android. Kun näppäimistö on pois käytöstä, voit ottaa esiin Create Pad -alustan ja Real Pen -kynän, joiden avulla voit työskennellä yhtä tarkasti kuin perinteisellä kynällä ja paperilla. Valitettavasti ”Yoga Book Windows ” ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, mutta ehdotamme seuraavaa:. Voit tehdä muistiinpanoja tai piirustuksia oikealla kynällä ja musteella. Etsimäsi sivu on siirretty. Kattava ohjelmistotuki lenovo yoga book windows ulkopuolisten valmistajien kanssa.

lenovo yoga book windows

’ + n[0] + ’

Lisää toivomusluetteloon. Yoga Book with Windows Mallit Kaikki 0. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Taitettuna Yoga Book muistuttaa muistilehtiötä, mikä lienee tarkoituskin. Edellinen Seuraava.

kesäkalusteet tokmanni

Lenovo Yoga Book – Testinurkka

Haptinen palaute ja pikanäppäimet saavat näppäimistön tuntumaan aidolta. Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. Ota siis rento asento ja nauti katselusta. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun lenovo yoga book windows sähköpostin välityksellä. Ohut ja kevyt laite, pitkäkestoinen akku — päästä mielikuvituksesi valloilleen Yoga Book on avattuna vain 4,05 mm paksuinen ja painaa vain g 1,5 lbs.

Tekniikan Maailma

Yoga Book sopii hyvin paitsi luovaan työhön myös elokuvien katseluun. Edellinen Seuraava. Appsit, kuten Work, Excel ja PowerPoint, auttavat sinua hoitamaan työasiat nopeasti ja tehokkaasti. Tarvittaessa aktivoituva Halo-näppäimistö ja haptinen palaute helpottavat työtäsi. Lenovo Yoga Book on 2-intabletti, joka tuskin voittaa palkintoja kauniista ulkoasustaan. Ohjelmiston kanssa yhdessä toimiva näppäimistö täydentää ja korjaa kirjoitustasi automaattisesti, joten voit työskennellä nopeasti ja tarkasti. Show savings:.