Lenovo Yoga Slim I7 Pro

Älykäs ja tietoturvallinen Yoga Slim 7 Pro on varustettu useilla tekoälypohjaisilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka helpottavat arkeasi. Ja kun tarvitset akkutehoa, pikalatauksella saat nopeasti virtaa. Päivän tarjoukset. Intel® Thunderbolt 4 Kyllä. Yoga Slim 7 Pro on varustettu useilla tekoälypohjaisilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka helpottavat arkeasi. Joustavat maksutavat. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea.

Yoga Slim 7i Pro (14″ Intel)

Liitettävyys Universal Serial Bus 3. Bluetooth-versio 5. Värin nimi Slate Grey. Ominaisuudet Ominaisuudet Yoga, meille kaikille Etsitpä uusinta älytekniikkaa tai tehokasta laitetta, jolla voit koetella luovuuttasi, Yoga on sinulle juuri oikea valinta. Suojaus Sormenjälkilukija Ei. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin.

lenovo yoga slim i7 pro

Tuotteen ominaisuudet

Intel Core i7. Kasvojentunnistustekniikka kirjaa sinut hetkessä turvallisesti sisään. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Tyylikäs ja ammattitasoinen Korkealaatuisesta alumiinista tehdyn Yoga Slim 7i Pron värivaihtoehdot ovat perinteinen savenharmaa ja vaalea hopea. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Virranhallinta AC-adapterin teho 65 W.

2k lakka motonet

Lenovo Yoga Slim 7 Pro – Tuotetiedot |

Aloita nopeammin kuin koskaan avaamalla kansi ja yhdistettynä handsfree-kasvojentunnistuskirjautumiseen. Yoga Slim 7 Pro on varustettu useilla tekoälypohjaisilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka helpottavat arkeasi. Korkealaatuisesta alumiinista tehdyn Yoga Slim 7i Pron värivaihtoehdot ovat perinteinen savenharmaa ja vaalea hopea. Windows 10 Home. Odota hetki Tuote Valmistaja Lenovo. All rights reserved.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14″ 82NKPMX | Telia

Wi-Fi-standardit Wi-Fi 6 Yoga Slim 7 Pro on varustettu useilla tekoälypohjaisilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka helpottavat arkeasi. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Rakenna omasi 0. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet.