Lg 34gn850-b 34

Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Sinulla on Jalosteet valmiina vertailtavaksi. Minimoi syöttöviive Dynamic Action Sync -toiminnolla, jolloin pelaaja voi kokea jokaisen hetken reaaliaikaisesti. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Saattaa poiketa todellisesta käytöstä. Wed Lg 34gn850-b 34 23 CET

34 tuuman UltraWide™ QHD (3440 x 1440), Curved

Harrastus ja vapaa-aika. Kiitos palautteestasi! Hintakehitys Korkein hinta. Haluat sitten ohuttakin ohuemman LG-näytön, huipputason HD-ominaisuuksilla varustetun lg 34gn850-b 34 tai vaikka äärimmäisen resoluution, voimme ylpeänä esitellä LG:n näytöt LG:n laadukkailla tuotteilla saat kuvasta irti kaiken mahdollisen, oli kyseessä sitten ihanat muistorikkaat valokuvat ulkomaanmatkoilta, joiden tunnelmiin haluat sukeltaa vielä kerran tai vaikkapa huikea avaruuselokuva, jonka erikoistehosteista haluat nauttia ja kunnolla. Tyyli ja hyvinvointi. Wed Mar 09 CET Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.

lg 34gn850-b 34

Lisätiedot

Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Urheilu ja ulkoilu. Odota hetki Pinterest Sähköposti. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:.

kirjakauppa netissä

LG 34″ Näyttö UltraGear 34GNB Ultra WQHD Hz

Sat Mar 26 CET Leveys ilman jalustaa : Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Suurin virkistystaajuus : Hz.

LG 34 tuuman UltraWide™ QHD ( x ), Curved | LG Suomi

Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Instax Mini Film. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Fri Mar 11 CET Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä.