Lg 55 4k Oled

Saat etulyöntiasemaan uusimpien peliominaisuuksien, nopean 1 ms:n vasteajan ja Hz:n virkistystaajuuden ansiosta, joten pelikokemuksesi on sulavampi. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Toimitusaika 1 päivä. Pelaamisen uusimmat vaatimukset Pelaa korkeimmalla tasolla. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.

LG OLED55B16 (55″), OLED-televisiotoiminta

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Minun Telia. Facebook Twitter Copy Url. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Tässä on ehdoton TV pelaamiseen. AI Sound Nyt ääni kytkeytyi ammattilaistasolle.

lg 55 4k oled

Tuote-esittelyjärjestelmä

Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. Voit lisätä asennuspalvelun tilaukseesi kassan toimitustavoissa. Katso kaikki kuvat Pelaamisen uusimmat vaatimukset Pelaa korkeimmalla tasolla. Näyttö Itsevalaiseva näyttötekniikka LG:n OLED-näytössä on miljoonia itsevalaisevia pikseleitä, joiden ansiosta mustan sävyt ovat täydellisen syviä ja värintoisto on tarkkaa. Prosessori oppii 17 miljoonasta äänidatapisteestä ja tunnistaa puheäänet, tehosteet ja taajuudet niin, että se voi optimoida äänen ohjelman tyylilajin mukaan, jolloin katsoja kokee voimakkaammin olevansa ohjelman sisällä. Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla.

iso 27019

LG 55″ 4K OLED Smart TV () OLED55C15LA | Telia

Facebook Twitter Copy Url. Nämä ominaisuudet mahdollistavat nopeasti liikkuvan sisällön entistäkin suuremmalla tarkkuudella ja sulavan, synkronoidun grafiikan tarjoten tosielämää muistuttavan kokemuksen ja paremmat mahdollisuudet voittoon. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Et unohda suosikkijoukkueidesi tärkeitä otteluja, vaikka katsoisit muuta sisältöä. Uskomattoman suuret innovaatiot. Voit kytkeä helposti Bluetooth-kaiuttimet ja nauttia näin todellisesta, langattomasta tilaäänestä. Apu ja tuki.

LG OLED55B16 (55″) OLED-televisio, hinta €

Asettele tarkkamittaiset televisiovastaanottimet virtuaalisesti. Voit lisätä asennuspalvelun tilaukseesi kassan toimitustavoissa. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Kaikki kuvaan ja ääneen tehtävät säädöt tehdään automaattisesti, joten kaikki katselemasi sisältö on mahtavaa. Rajoitettu määrä myyntiä.