Lg 65 Oled E8

Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. Erityisen mukava ominaisuus on, jos haluaa liittää televisioon ulkoisen Atmos-soundbarin. Ne ovat kuitenkin tarpeellisia, sillä ne erottavat vanhat mallit uusista ja edulliset paremmista. SK9Y 5. LG-ruutu on täydellinen leffojen ja sarjojen ahmimiseen. Dolby Vision on suosituin ja edistyinen HDR-ratkaisu. Kuva yhdessä äänen kanssa luo täydellisen ilmapiirin, joka sopii tunnelmaasi.

LG OLED65E8 65″ 4K Ultra HD (3840×2160) OLED Smart TV

Täydellinen musta. Löydä α9-prosessori. Ja kyllähän sitä haluaa! Dolby Vision on Dolby Laboratoriesin tavaramerkki. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Scroll Left Scroll Right. Facebook Twitter Copy Url.

lg 65 oled e8

Hinta- ja tuotetiedot

SK10Y 5. Sovelluksia ja muuta sisältöä on paljon tarjolla, kuten Netflix ja Amazon Prime. B8- ja C8-malleissa kuva saattaa joskus aaltoilla hyvin ohuen paneelin vuoksi, mutta E8:n kuva on täysin sileä ja pysyy paikoillaan. Mutta hengästyttävän ohut design tekee tästä todellisen taideteoksen, ja uusi paneeli vielä kontrastin ja värisävyt kokonaan uudelle tasolle. Olemme testanneet kaikki parhaimmat LG:n televisiot viime vuodelta ja vuosien varrelta.

breath of the wild verkkokauppa

Paras LG-televisio: mikä malli kannattaa ostaa vuonna | TechRadar

Kirkkaus, tarkat yksityiskohdat, elävät värit ja suurempi syvyys näkyvät jokaisessa älykkään α9-prosessorin kuvassa. LG:n OLED-televisiossa on usein lämpimämpi värimaailma verrattuna kilpailijoihin, mutta erot oikeastaan huomaa vain tarkemmin vertaillessa. Scroll Left Scroll Right. Sähköposti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. OLED-näytössä jokainen pikseli valaisee itse itsensä self-emissive. LED-malleissa nimeämiskäytäntö lg 65 oled e8 hivenen erilainen. E8 näyttää paljon hienommalta kuin B8- ja C8-sarjojen vastaavat mallit.

LG OLED 4K TV – 65” | LG Suomi

Scroll Left Scroll Right. Dolby Atmos® siirtää sinut liikkuvan äänen ympäristöön, joka virtaa kaikkialla ympärilläsi ja antaa henkeäsalpaavaa realistisuutta. Tarvitsee vain himmentää valaistusta ja antaa ohjelman häikäistä kontrastirikkaalla kuvallaan. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Mikä on paras LG:n televisiotoiminta vuonna ? Elokuva-HDR, näyttää tekijän vision. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa.