Lg Oled 55 Cx 2020

Ne näyttävät paremmilta ja vakuuttavimmilta. Hinta: Verkkosivusto. Syväoppimisalgoritmien avulla α9 Gen3 -tekoälyprosessori 8K analysoi näytön sisältöä näyttääkseen mahdollisimman mukaansatempaavaa sisältöä. Toisin sanoen tämä tarkoittaa television kuvankäsittelyprosessien sulkemista, minkä ansiosta kuva saattaa olla osalle vähän liian vavahteleva ja himmeä kirkkaassa huoneessa katsoessa. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Tosin sen todella hyvät mustan tasot ja todella korkeat kirkkaudet vaativat melko rajua paikallista himmennystä kirkkaiden objektien ympärillä.

LG CX 55″ (2020) OLED 120Hz Gsync/freesync

Tämä on tosin hyvin heikkoa, eikä sitä ilmaannu kovin usein. Dirt 5 -peli Xboxilla toimii myös erinomaisesti ilman kuvan tökkimistä. Se ei myöskään todellisuudessa eroa juurikaan LG:n Cinema Home -valmisasetuksesta. Mutta alapään säröäänet ovat silti ärsyttävän helposti huomattavissa, silloin kuin se tapahtuu. Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Olemassa on myös erittäin pieni kuvan palamisen riski.

lg oled 55 cx 2020

Vuoden 2020 tähti

Kaiuttimien luomassa äänimaailmassa on havaittavissa oikeasti syvyyttä ja jopa vertikaalisuutta, kunhan vain poistaa vakiona olevan Dolby Atmos -asetuksen ja käyttää LG:n mahtavaa AI Sound Pro -tilaa. Näiden tuki on sisäänrakennettu, joten televisioon ei tarvitse hankkia mitään lisälaitteita. Kontrasti on käytännössä täydellinen, sillä OLED-paneelissa jokainen pikseli pystyy säteilemään oman valon tai sammumaan kokonaan. Kovaääniset, liitännät ja suorittimet täytyy kuitenkin sijoittaa johonkin. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Joten toisin kuin LCD-televisioissa, kontrastiltaan vahvoissa kohtauksissa ei OLE häiritseviä epäjohdonmukaisuuksia kuten yllättäviä kokonaiskirkkauden vaihtelua, raskasta paikallista himmennystä tai selkeitä valokaaria tai -haloja kirkkaiden objektien ympärillä.

hp 14-cf2435no

LG CX 55 tuuman 4K Smart OLED TV

Silmiä säästävä näyttö. OLED65CX:ssä on kaksi uutta kuvatilaa: Filmmaker Mode on luotu yhdessä UHD Alliancen ja elokuvantekijöiden kanssa ja tarkoitettu viemään television asetukset sellaiseksi, jota tekijät käyttävät lopullisen sisällön masteroinnissa. Uuden LG CX OLED:n kohdalla yhtiö on kuitenkin ylittänyt itsensä tuomalla pieniä mutta tärkeitä päivityksiä, jotka tekevät lg oled 55 cx 2020 suorastaan mykistävän häikäisevää katsottavaa. Se ei myöskään todellisuudessa eroa juurikaan LG:n Cinema Home -valmisasetuksesta. OLED65CX:n uusi suoritin tekee ainakin Cinema Clear -asetuksilla hyvää työtä kuvan vavahtelun eliminoimiseksi ilman, että kuva näyttäisi liian sulavalta tai loisti epätoivottuja sivuvaikutuksia. Lähetä viesti. Kaikki ilmoitukset Autot Asunnot Tori-kaupat.

TESTISSÄ: LG OLED CX (OLED55CX) – Pelaajan märkä nukkuminen?

AI ThinQ tekee televisiosta älykodin sydämen. LG on kuitenkin tehnyt taustalla lukuisia pieniä korjauksia, jotka on suunnattu juuret niihin puutteisiin, jotka nostimme esiin edellisessä mallissa. Kaikista kolmesta testin laitteista on LG:llä parhaat liitännät. Kätevillä jakotoiminnoilla pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. Ja kaikkien OLED-televisioiden lailla suosittelemme pyrkimään vähentämään kuvan kiinnipalamisen mahdollisuutta. Yleensä ongelmia ei Object Linking and Embedding odotettavissa, jos ei käytä liikaa staattista sisältöä, käyttämällä näytönsäästäjiä ja ennen kaikkea huolehtimalla, että televisiotoiminta menee automaattisesti kiinni, kun sitä ei käytä.