Liemi Ravintola Tampere

Lunch Thursday Red Karri Duck. Tähtijuttu: Hervantalainen Jussi Parkkila raivasi tiensä Takon kartonki­tehtaan yövuoroista Stanley Cupin finaaleihin. Kun salihenkilökuntakin on alkuperältään eri puolilta Kaakkois-Aasiaa, autenttisuus on taattu. Vegaanisista sai kuitenkin selkeän tiedon salaattipöydän lapuista ja henkilökunnalta varmistamalla. Helsingissä suursuosioon nousseet Shanghai Tacot ovat oiva esimerkki Lie Men fuusiokeittiön liemi ravintola tampere.

Lie Mi Tampere

Ystävykset ja yhtiökumppanit Kimsy Poon ja Kara Ching ovat asuneet Suomessa lapsuudesta asti, joten niin vietnamilainen kuin suomalainenkin keittiö ovat heille hyvin tuttua liemi ravintola tampere. Lunch Thursday Red Curry Tofu. Aivan oma, ravintolan makukarttaan sovitettu olut on myös suunnitteilla, kunhan sopiva suomalainen pienpanimo löytyy sitä panemaan. Värikylläisen Lie Men ravintolapäällikkönä toimii itsekin värikäs persoona ja kulinaarikonkari Mika Pelttari. Liemi oli tulista ja aromikasta, ja isot huokoiset tofupalat olivat imeneet kunnolla makua.

liemi ravintola tampere

Goi Cuo n: Summer Rolls

Tykkäsin edelleen, joskin silloin vertailukohtia alkoi olla enemmän eivätkä tuntemukseni olleet niin intoutuneita. Jaa Facebook. Henkilökunta on omissa vaatteissaan ja persoona saa näkyä, mikä on ollut trendi maailmalla jo pitkään. Kun salihenkilökuntakin on alkuperältään eri puolilta Kaakkois-Aasiaa, autenttisuus on taattu. Kyseiset, myös Woltin tilauslistan kärkipaikoilla keikkuvat annokset yhdistävät meksikolaisen, vietnamilaisen ja osin suomalaisenkin keittiömeiningin. Palvelu vegaanisen ruoan kysyjälle oli oivallista ja asiantuntevaa. Eikä salaattipöytä edes ollut niukka: olihan siellä samosoita, wakamesalaattia, raikkaita hedelmiä ja olisi kait ollut parsakaalisalaattiakin.

aurinkolasit vastasyntyneelle

Login • Instagram

Lunch Thursday Red Karri Tofu. Tiedossa on myös aasialaishenkisen viikonloppubrunssin antimia. Valitse tilaukseen tarvittava määrä syömäpuikkoja. Maanantai-Torstai Söin annoksen kulhosta sekoitellen siihen riisiä hiljaksiin, mikä toimi erinomaisesti.

Lie Mi Tampere – Hyvä kurkku

Melkoista palvelua! Eikä salaattipöytä edes ollut niukka: olihan siellä samosoita, wakamesalaattia, raikkaita hedelmiä ja olisi kait ollut parsakaalisalaattiakin. Maanantai-Torstai Shanghai tacos with crispy pork. Kun salihenkilökuntakin on alkuperältään eri puolilta Kaakkois-Aasiaa, autenttisuus on taattu.