Life Is Strange 2 Arvostelu

Anna turpaan 2. Jokaista neljää vaihtoehtoista lopetuskohtausta on muistettu tyydyttävän mittaisella välivideolla toisin kuin ensimmäisellä kaudella. Myös Seanin oma tahto ja tarpeet nousevat aika-ajoin esiin. Uutinen 1 Sotilassimulaattori Arma Reforger paljastui ja yllätysjulkaistiin — Arma 4 myös kehitteillä. Lehti 2 Kesäkuun Pelaaja-lehti on täällä!

Life is Strange 2

Sean ja Daniel vaihtavat maisemaa käytännössä joka episodin välillä ja vain harvat sivuhahmot saavat ruutuaikaa debyyttijaksonsa ulkopuolella. On vain vääryys, joka tapahtuu — ja sen pituinen se. Kehrääjä 2. Aiheeseen liittyy. Seitsemän loppua kuulostaa kyllä aika hyvältä. Hyppää pääsisältöön.

life is strange 2 arvostelu

Lisää sisältöä

Uutta sivustolla. Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit Arvosteltu Yhtäältä pelaaja opettaa isoveljenä pienemmälleen moraalia, johon vaikuttavat luonnollisesti odottamattomat olosuhteet. Kouluympäristö jätetään kuitenkin taakse, vaikka Life is Strange 2:n päähenkilöinä ovat kouluikäiset veljekset Sean ja Daniel Diaz. Peliuutinen Kilpailu: Hintaopas. Voimien hyödyntäminen tarjoaa myös jaksojen toiminnallisimpiin osioihin elokuvamaista näyttävyyttä.

domino peli tokmanni

Life is Strange 2, koko kausi Arvio – Gamereactor

Viides ja viimeinen jakso saadaan linjoille Euroopassa Toisinaan apuaan tarjoavat toiset osattomat, jotka antavat vähästään — toisinaan taas ne, joilla on paljon, mistä antaa. Rakennus palaa ympärillä ja porukka vaan riitelee. Toisin kuin Max, hänen on oman nahkansa lisäksi pidettävä huoli myös Danielista — käytännössä siis toimittava puskurina veljensä ja kovan maailman välissä. Arvosteltu versio:.

Life is Strange 2 / Kritiikit /

Temaattiseksi ongelmaksi kasvaa se, että juuri mikään tarinan esittelemä ahdinko tai oikeusmurha ei löydä helpotusta tai ratkaisua. Pelin kotisivut. Käänteestä ilahtuvat varmasti varsinkin ne pelaajat, jotka paapoivat Danielia joka käänteessä viimeisen kolmen jakson ajan. Tällainen touhu on pelien maailmassa vielä äärimmäisen harvinaista. Lienee turvallista sanoa, että jos nämä asiat häiritsivät ensimmäisessä osassa, tulevat ne häiritsemään myös myöhemmissä: hahmot ja paikat vaihtuvat osasta toiseen, eikä Life is Strange 2 häpeile liberaalia maailmankuvaansa, jossa erilaisuus on vahvuus ja hyvisten rooli on varattu useimmiten yhteiskunnan marginaaliin ajautuneille vapaille sieluille. Ja juuret tämä johtaa paikoin todella odottamattomiin tilanteisiin, jotka peilaavat yhtälailla ohjainta pitelevän pelaajan omaa maailmankatsomusta. Vaikka tekninen toteuttaminen haparoi toisinaan, Life is Strange 2 on upea kokemus aisteille.