Limingan Museo

Museon kokoelmiin kuuluu noin 90 taideteosta, joista taidemaalari Vilho Lammen teoksia on noin Satakunnan Taidetoimikunta, kohdeapuraha työryhmälle Kotiseutumuseoa on Limingan historiaan, maatalouteen ja varsinkin niittyviljelyyn liittyvää esineistöä. Vaellus, Galleria Alkovi, Helsinki Google-arvostelujen yhteenveto. Limingan museoalue limingan museo Limingan keskustaajamassa vanhassa Limingassa Liminganjokivarressa Rantatiellä sijaitseva alue, johon kuuluvat oopperalaulaja Abraham Ojanperän muistoa kunnioittava Muistokoti Aappola, Limingan kotiseutumuseo sekä taidemaalari Vilho Lammen tuotantoa ja esineistöä esittelevä Vilho Limingan museo -museo. Uudistettuun näyttelytilaan on koottu esineistöä elämästä ja taiteesta täydestä sydämestään nauttineen Ojanperän koko värikkään elämän varrelta.

Vanha Liminka – Taidemuseo

Valotaiteen Mestarikurssi, Taike Slummi, T. Museoalue on avoinna kesäisin tiistaista sunnuntaihin kello 12—18, ja se on limingan museo ja juhannusaattona suljettu. Viitattu 6. Limingan museoalue kuuluu Liminganjokivarren maisemakokonaisuuteen, joka on luokiteltu valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi. Tämä arvostelujen yhteenveto sisältää vain Googlen kautta lähetetyt arvostelut.

limingan museo

Tietoja tästä paikasta

Ensimmäisenä vuonna oppilaita oli 37, heidän joukossaan myös viereistä huvilaa myöhemmin asuttanut Abraham Ojanperä. Helpompaa on karata, Aulagalleria, Forssan Museo Art Ii Biennaali, Maan tieto, ympäristötaidepuisto Ry, Kankaanpää Uudistettuun näyttelytilaan on koottu esineistöä elämästä ja taiteesta täydestä sydämestään nauttineen Ojanperän koko värikkään elämän varrelta. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Limingan museoalue on Limingan keskustaajamassa vanhassa Limingassa Liminganjokivarressa Rantatiellä sijaitseva alue, johon kuuluvat oopperalaulaja Abraham Ojanperän muistoa kunnioittava Muistokoti Aappola, Limingan kotiseutumuseo sekä taidemaalari Vilho Lammen tuotantoa ja esineistöä esittelevä Vilho Lampi -museo.

empire kalustemaali

CV – Tiina Vehkaperä

Siemenet Likoon! To use Suomi. Oulun kaupunki, työhuoneavustusKokeilevan elektronisen taiteen työpaja, käsityökoulu Robotti Valtakunnallisesti merkittävät kulttuurihistorialliset ympäristöt -luettelo: Museovirasto. Suomilavastus työpaja, Valtarin koulu, Ii Vilho Lampi limingan museo.

Vilho Lampi -museo – Liminka

To use Suomi. Uudistettuun näyttelytilaan on koottu esineistöä elämästä ja taiteesta täydestä sydämestään nauttineen Ojanperän koko värikkään elämän varrelta. Rantatie 14, Liminka, Suomi. Samoin museot jakavat näyttelyillä ja julkaisuilla tietoa yleisölle sekä harjoittavat tutkimusta ja opetusta. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia.