Lisävalojen Asennus Xenon

Toivottavasti tästä on apua jollekin, joka painii samojen ongelmien kanssa. Releen mukana tullut 30 senttinen, suojatulla sulakerasialla varustettu virtajohdin riitti myös hyvin. Kumma kyllä ensimmäiseen kaapeliin tyrkätty johto tuotti tulosta. Kiinnitysruuvien päällä mahdollisesti olevat valkoiset ”hatut” lähtevät irti näppärästi puukolla tai tasakärkisellä ruuvimeisselillä. Ennen sellaisten asennus oli lisävalojen asennus xenon helppoa.

Miten asennan lisävalot bi-xenon autoon?

Sitten tietenkin testaamaan pimeälle metsäpätkälle. Tämä tekee myös asennuksesta huomattavasti haastavamman, ja tällöin se kannattaakin todennäköisesti jättää ammattilaiselle. Uusissa autoissa pitkiä valoja ohjataan yhä enemmän can-väylän kautta, jolloin pitkille valoille ei tule enää omaa virtajohtoa. Lisävalojen asennus xenon, että kaikki työkalut ja osat ovat saatavilla ja sopivat yhteen. Toinen pää kiinnitetään auton puskuriin tai maskiin sopivaan kohtaan pienellä ruuvilla. Tuon purkin yhteensopivuuslistalla on pitkä rivi automerkkejä ja malleja:.

lisävalojen asennus xenon

Lisävalon asentaminen

Perinteinen relekytkentä: Lisäkaukovalot kytketään yleensä relekytkennällä. Osittain epäilen omaa asennustani ettei toiminut luotettavasti. Kannattaa konehuoneessa poistaa kuskin puolelta raitisilmasuodatin, ottaa se kotelokin pois ja katsella sen alta. Piilotettu Viestejä: 5 Piilotettu. Valojen mukana tulleet johtimet riittivät aina releelle asti. Helpoin ja nopein tapa johtojen kytkentään on käyttää valmista relejohtosarjaa ja napata herätevirta auton omilta pitkiltä perinteisellä ryöstöliitännällä.

hiihtosauvan pituus taulukko

OHJE – LISÄVALOJEN ASENNUS AUTOON – KUVA- JA VIDEO-Ohjeistot –

Hieman valoja kiinni telineeseen ja pujottelin johtosarjat edestä katsoen oikealle puolelle. Sitten lisävalojen asennus xenon rele ja alkoi vaikein osuus, johon ei ollut mitään varmaa tietoa, oli ainoastaan vahva usko ja aavistus asiaan. Kommentoiduimmat artikkelit. Osaston luetuimmat. Post Sun Oct 29, pm Moro Lisäsin sinne vaan johdon.

– Lisävalojen asennus nykyaikaiseen autoon

Toisella puolella yhtä huonot tulokset. Tällöin jokaisella kytketyllä purkilla on osoite, ja jokainen osoite on vain kerran käytössä, tai väylä on vikatilassa. Johto kytketään rengasliittimellä joko akun plus-navan lukituspulttiin mutterin alle, tai vastaavaan paikkaan virtalähdössä. Tukitangoille löytyi jämerät kiinnityspaikat jäähdyttäjän edessä olevista tukiputkista. Eipä auttanut vaikka kuinka yritti eristää.