Litiumakku 36v

Palautus on tehtävä viipymättä sen jälkeen kun palautuksesta on sovittu, kuitenkin viimeistään 14 vrk sisällä palautuksen sopimisesta. Etenkin akun käyttöiän kannalta on olennaista, että kennojen litiumakku 36v purkuvirta on varmasti riittävän hyvä käyttökohteeseensa. Takuutapauksissa Greencycle korvaa tuotteiden toimituksesta aiheutuneet kulut ainoastaan mikäli palautusehtoja on noudatettu ja viallinen osa on toimitettu Matkahuollon bussipakettina. Suurikokoisille ja yli 35 kg painaville tuotteille litiumakku 36v hinta vaihtelee riippuen tavaran koosta. Kauppias korvaa toimituskulut vain siinä tapauksessa, että asiakkaalle on toimitettu tilauksesta poikkeava tuote. Jalosteet Tietoa Usein kysyttyä! Akun jatkuva purkuvirta lasketaan kertomalla akun kapasiteetti käytettyjen kennojen ilmoitetulla C -arvolla.

Litiumakku SXT Light Plus V

Myös tällaisilla litiumakku 36v varustetun akun käyttöikä jää puutteelliseksi. Siksi on tärkeää että kaikki akun kennot ovat mahdollisimman tasavertaisia. Lisäksi akkuun, sen ominaisuuksiin ja käytettävyyteen liittyy myös mm. Vaikka tilauksella olisi asiakkaalle ilmaiset toimituskulut, maksaa tilauksen toimittaminen kauppiaalle. Takuu ei koske normaalia kulumista, kuten esimerkiksi laakereita, litiumakku 36v, vannetta, eikä akun kapasiteetin luonnollista heikkenemistä. Kyseisen tuotteen tuotesivulta näet tarkemmin kyseisen tuotteen takuuajan.

litiumakku 36v

Ilmainen toimitus

Ah kertoo sähköpyörän akun kapasiteetin ampeeritunteina. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Toinen merkittävä etu lyijyakkuun verrattuna on, että litiumakulla on stabiili lähtöjännite ja energian syöttö. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Kun toimitat laitteen meille takuuhuoltoon, muista aina liittää mukaan vikaselostus ja kopio tilausvahvistuksesta josta ilmenee laitteen ostopäivä.

lasten matikkapeli

Tuhti tietopaketti sähköpyörän Litiumakuista | Greencycle

Toimitus -ja mahdolliset maksukulut jäävät tässä litiumakku 36v asiakkaan maksettavaksi. Kennojen osalta törmätään pääsääntöisesti kolmeen tekijään, jotka heikentävät akun ominaisuuksia ja vaikuttavat merkittävästi etenkin akun käyttöikään:. Tunnisteet: Litiumakku 36v UPS. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikkiin myynnissä olleisiin malleihin löytyy aina sopivat varaosat. Hyväksyn toimitusehdot. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Mikäli palautusehtoja ei noudateta, on kauppiaalla oikeus periä esim.

Litium-ioniakku sähköpotkulaudalle 36V/ Ah |

Tuotteiden varastotilanteen ja toimitusajat jos tuote loppunut varastosta näet kaupassa kyseisen tuotteen tuotesivulla. Techlife sähköpotkulaudat ovat nyt myynnissä! Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Lyijyakut ovat vielä toistaiseksi litiumakkuja edullisempia kertahankintahinnaltaan, mutta koska niiden käyttöikä on lyhyt, tulevat ne pidemmänpäälle kalliimmaksi kuin laadukas litiumakku, jonka käyttöikä on moninkertainen. On siis tärkeää että Litiumakkua ladataan juuri kyseiselle akulle tarkoitetulla laturilla. Paytrail oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Jos tuotetta ei Object Linking and Embedding varastossa, toimitusaika on aina tuotteesta riippuen tapauskohtainen.