Logitech Cam Brio

Kampanjan eräkoko: 50 kpl. Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Jos haluat täydellisen rintakuvarajauksen, valitse lävistäjältään 65 asteen kuva-ala. Jos haluat, että kuvassa näkyy myös taustaa, valitse lävistäjältään 78 tai 90 asteen kuva-ala. Päivitetty

Logitech BRIO 4K Stream Edition -Web-kamera

Brio-kamerassa on kaksi kiinteää pallokuvioista mikrofonia, jotka vaimentavat hälyä. Toimitusaika 7 päivää. Löydä edullisimmat hinta. Voit nyt käyttää videoneuvottelu- suoratoisto- ja videotallennussovelluksiasi kaikissa valaistusolosuhteissa. Takaisin sivun alkuun. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Tallenna kaikki yksityiskohdat 4K-teräväpiirtotasoisina Suoratoista kristallinkirkasta videokuvaa: tarkkuus, kuvataajuus, värit ja yksityiskohdat huipputasolla.

logitech cam brio

Tuote-esittelyjärjestelmä

Lävistäjältään 78 asteen esiasetus paljastaa enemmän: keskustelukumppani saa kuvan ympäristöstäsi, mutta katsekontakti säilyy. Lävistäjältään 78 asteen esiasetus paljastaa enemmän: keskustelukumppani saa kuvan ympäristöstäsi, mutta katsekontakti säilyy. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Toimitusaika 7 päivää. Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi.

ikea hackers billy

Logitech BRIO 4K Ultra HD webcam (4Z60Q) yrityksille | Atea eShop

Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Päivitetty Jopa 5x. Melua vaimentava mikrofoni. Apple konfiguraattori.

Logitech 4K Pro -verkkokamera, mukana HDR ja RightLight 3

Tarkkuus ja kuvataajuus. Takaisin sivun alkuun. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Brio tuottaa 4K-ultrateräväpiirtokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella, p-teräväpiirtokuvaa n tai 60 kuvan sekuntinopeudella tai p-teräväpiirtokuvaa n, n tai huipputasaisella 90 kuvan sekuntinopeudella, joka takaa ällistyttävän tarkkuuden, sujuvuuden ja yksityiskohtaisuuden. Videoyhteistyö työpisteelläsi nousee kokonaan uudelle tasolle 4K-verkkokameran avulla. Tuotteen laatu. Rightlight 3 HDR:llä tuottaa tarkan kuvan erilaisissa valaistusolosuhteissa, aina himmeästä valaistuksesta suoraan auringonvaloon.