Logitech Combo Touch Hinta

Tämä on suurin ohjausalusta, jonka olemme koskaan suunnitelleet näppäimistökoteloon. Kirjoitus: Aseta näppäimistö koteloon pystysuunnassa ja vedä tuki auki, niin olet valmis kirjoittamaan vaikka muistiinpanoja tai sähköposteja. Silloinkin, kun sinun on kannettava laite työpöydältä olohuoneeseen tai otettava se mukaan reissuun. Pyydä tukea. Parhaan käyttökokemuksen saat, kun pidät Combo Touchin laiteohjelmiston ajan tasalla Logitech Control -sovelluksella.

Logitech Combo Touch -näppäimistö/suojakotelo, iPad Air / iPad Pro

Voit unohtaa yleisten toimintojen haeskelun näyttövalikoista. Jos tarvitset apua, asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään. Voit pyyhkäistä, napauttaa, nipistää ja vierittää työt valmiiksi. Näytä usein kysytyt kysymykset. Katselukulmat 10—60 astetta.

logitech combo touch hinta

Tuotteen ominaisuudet

Aluekohtaiset näppäimistökuvat tulossa pian. Mitat Combo Touch 12,9-tuumaiselle iPad Prolle 5. Saa virtaa iPadin Smart Connectorilla. Irrotettava näppäimistö ja säädettävä pöytä­tuki kirjoitta­miseen, katseluun, lukemiseen ja luonnosteluun. Pyydä tukea. Kannettavaa muistuttava näppäimistö, jossa on kokonainen rivi iPadOS:n oikotie­näppäimiä muun muassa äänen­voimakkuuden viritys (tietotekniikka) ja media­säätimet yhdellä napautuksella.

hp 3020

Logitech Combo Touch for iPad (7th, 8th, and.. halvin hinta €

Combo Touch sisältää kokonaisen rivin iPadOS-pikanäppäimiä. Tärkeimmät ominaisuudet. Pangea temporary hotfixes here. Katselukulmat 10—60 astetta. Lue lisää tuotetakuistamme.

Combo Touch-näppäimistökotelo ohjausalustalla iPad Prolle ja iPad Airille

Tarvitseeko Apple Pencil lisää virtaa? Jätä takuuvaatimus. Pakkauksen sisältö. Näppäimistötyyppi Irrotettava näppäimistö. Kannettavaa muistuttava näppäimistö, jossa on kokonainen rivi iPadOS:n oikotie­näppäimiä muun muassa äänen­voimakkuuden viritys (tietotekniikka) ja media­säätimet yhdellä napautuksella.