Logitech G513 Se

Näppäimistö nousee kalleimpien joukkoon, mutta rahalle saa vastinetta. Testissä Logitechin langaton pelinäppis — paketista löytyi yllättävä oheistuote Esports Lentokonetasoinen alumiiniseos. Tuotekuva on viitteellinen Jopa logitech g513 se miljoonaa näppäinkohtaisesti mukautettavaa väriä LIGHTSYNC tarjoaa reagoivia pelinaikaisia tehosteita Ensiluokkainen yläosa jossa on kestävä, lentokonelaatuinen seos Toissijaiset toimintonäppäimet muun muassa valaistusta ja median hallintaa varten Valitse mekaanisista kytkimistä pelityyliisi sopiva GX Blue kytkimet Kantokyky: jopa 70 miljoonaa painallusta Painallusten mitta: 1,9 mm Painallusvoima: 50 g Johdon pituus: 1,8 m Näppäinpainallusten mitta yhteensä: 4,0 mm Mitat P x L x K : x x 35,5 mm Paino: logitech g513 se kg Rannetuen mitat P x L x K : 89 x x 21 mm Järjestelmävaatimukset: Windows 10, Windows 8. Tuotekuva on viitteellinen. Tuotteen laatu.

G513 CARBON Mekaaninen pelinäppäimistö RGB-valoin

Pelaajien näkökulmasta eroa saattaa kuitenkin löytyä. Älä häviä peliä siksi, että painat vahingossa Windows näppäintä. Takaisin sivun alkuun. Logitechin ohjelmistolla voi valita eri asetuksia näppäimistön taustavalaistukselle, ja valaistuksen voi mukauttaa näppäinkohtaisesti. Koska näppäimistö tunnistaa kerrallaan 26 erillistä painallusta, voit painaa alas käytännössä logitech g513 se monta näppäintä kuin haluat missä tahansa järjestyksessä ja painallukset toimivat aina haluamallasi tavalla.

logitech g513 se

Ominaisuudet

Windows® 10, Windows 8. Allekirjoittaneista yksi tykkäsi enemmän lineaarisesta, toinen tactilesta. Mikäli valoista ei välitä, ne voi sammuttaa kokonaan. Näppäimet tuntuvat painettaessa kuitenkin melko raskailta, mikä ei välttämättä miellytä kaikkia käyttäjiä. G on tehty korkealaatuisimmista materiaaleista, jotta se olisi mahdollisimman kestävä ja ulkomuodoltaan ensiluokkainen. Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Logitech G Carbon on laadukas pelinäppäimistö, jonka mekaaniset näppäimet eivät kuitenkaan välttämättä miellytä kaikkia käyttäjiä.

castrol edge 0w 20 volvo

Taustavalaistu mekaaninen Logitech G -pelinäppäimistö

Muodon muistava vaahtomuovi palautuu painalluksesta nopeasti ja täydellisesti, joten jokainen käyttökerta on yhtä mukava kuin ensimmäinen. Gsta oli myynnissä Suomessa vain punaisilla ledeillä logitech g513 se versio, mutta Gssa valot voi säätää oman mielen mukaan 16,8 miljoonasta värivaihtoehdosta. USB-portti näppäimistölle. Näppäimistö on jämäkkä ja laadukas. Muuta Väri Hiili Kaapelin pituus 1. Näppäinhatut on nopea ja helppo vaihtaa mukana tulevalla irrotustyökalulla.

Logitech G Carbon – Testinurkka

GX Blue -kytkimissä saat Tactile-tyyppisen tuntuvan kytkinpainalluksen lisäksi naksahduspalautteen. Allekirjoittaneista yksi tykkäsi enemmän lineaarisesta, toinen tactilesta. Vasen puoli palaa yksissä väreissä, oikea toisissa. Lisätietoja mekaanisista kytkinvaihtoehdoista. Näytä usein kysytyt kysymykset. Näppäimistön runko on harjattua alumiinia, joka näyttää upealta ja tuntuu kestävältä. Logitechin hallintaohjelmalla mediatoiminnot voi säätää ensisijaisiksi.