Logitech K380 Android

Tuotevalikoiman muuttuessa ja kasvaessa jatkuvasti, emme logitech k380 android voi taata tietojen oikeellisuutta ja täydellisyyttä. Multitronic iTronic Lappeenranta. Suositeltu käyttö Universaali. Paristo : 2 AAA-paristoa. Modernius, siro, hiljainen langaton ja Bluetooth ® -yhteydellä toimiva hiiri. Online-liiketoimintamme menestys näkyy siinä, että meillä on 8. Tärkeimmät tekniset tiedot Valitse yksi tai useampi ominaisuus etsiäksesi tuotteita, joilla on samat tekniset tiedot.

K380 Multi-Device -Bluetooth-näppäimistö

Näppäimistöllä Pidä Easy-Switch-painiketta painettuna, kunnes tilan merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä. Ammattilaisten arvostelut: 50 arvostelua. Copyright © GeekBuying. Näppäinten merkintöjen värit ja jakoviivat osoittavat toiminnot tai vertauskuvat, jotka on varattu logitech k380 android laitteille ja käyttöjärjestelmille. Ilona koulutus. Paristo : 24 kuukautta. Pelkistetty näppäimistö tietokoneille, tableteille ja puhelimille.

logitech k380 android

Hiiri ja näppäimistöt

Puhelin- tai tablettiteline. Multitronic Maarianhamina. Asettelumuisti K Multi-Device tunnistaa jokaisen laitteen ja kartoittaa näppäimet automaattisesti, jotta saat tutun asettelun suosikkipikakuvakkeistasi. Multitronic JNT Pietarsaari. K Multi-Device Bluetooth Keyboard Pelkistetty näppäimistö tietokoneille, tableteille ja puhelimille. Syvyys : 16 mm. Ilmoita kun saatavilla.

jbl partybox310eu

Logitech K monilaitteinen langaton Bluetooth-näppäimistö harmaa

Langaton usean laitteen Knäppäimistö. Varastossa 2. How awesome is that? Kaikki Logitech-jalosteet. Kysy lisää myynnistämme Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi.

Logitech K Multi-Device -Bluetooth-näppäimistö

Käyttäjät voivat yhdistää jopa kolme laitetta samanaikaisesti ja vaihtaa niiden välillä yhdellä napautuksella. Paina vain painiketta ja ala kirjoittaa toisella laitteella. Postipaketti Arvioitu toimitusaika: Käytä tätä uudempaa selainta, jotta voit tarkastella sivustoamme. Multitronic Oy Korsholmanpuistikko 38 Vaasa. Multitronic JNT Jakobstad. Leveys : mm.