Lol Lady Diva Omg

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Selaa osastoja. Elektroninen posti Tilaa. Tuotteiden hinta sisältävät arvonlisäveron.

L.O.L Surprise OMG- Lady Diva

Voimanlähteenä MyCashflow — Perusta menestyvä elektroninen kauppa. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei OLE tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette Object Linking and Embedding nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Ostoskorisi on tyhjä. Kampanjat Rekisteröityneet. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Pulse Oy Syväojankatu 3A Kajaani.

lol lady diva omg

Tietoa meistä

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Näytä kaikki L. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.

abloy lasioven sarana

Nuket & Kangaseläimet tuotemerkiltä LOL Surprise! | Jollyroom

Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Näitä haetaan nyt:. Tuotekuvaus L. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Toimitusehdot Nämä toimituslausekkeet ovat voimassa

L.O.L Surprise OMG- Lady Diva | Frips

Tarkat tiedot Ikäsuositus: Yli 3-vuotiaille. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette OLE nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.