Lumene Nordic Hydra Prebiotic

Added to your basket. Osta 3, maksa 2. Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle iltaisin ja tarvittaessa myös aamuisin ennen kosteusvoidetta. Prebioottista ksylitolia sisältävä, tehokkaasti kosteuttava tehohoito täydentää ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista mikrobiomia. Chat ma-pe – Product Description. Thank you!

Kosteuttava prebiootti-tehohoito

Sähköpostilla: asiakaspalvelu lyko. Valmistettu Suomessa. Product Details. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkaajat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella. Tyhmiä kysymyksiä ei Object Linking and Embedding olemassa – Ota rohkeasti yhteyttä! Chat ma-pe – There was an error please try again.

lumene nordic hydra prebiotic

Main Navigation

Uskomme, että voisit pitää myös näistä. Buy Now. Product Details. Average connection time 25 secs Start Chat. Prebioottista ksylitolia sisältävä, tehokkaasti kosteuttava tehohoito täydentää ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista mikrobiomia. Erityisesti kehitetty kuivalle iholle. No problem.

cipresso acqua di parma

Kosteuttava prebiootti-tehohoito

Refillable packaging made from recycled glass. Uskomme, että voisit pitää myös näistä. Uudet tuotteet ja tarjoukset. Lähellä minua. Please double check the email you have entered! Löydät yhteystietomme ja asiakaspalvelun aukioloajat alta.

Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail 30 ml – Lumene – KICKS

Try Again. Inspiroidu – seuraa meitä. Etusivu Lumene. Tyhmiä kysymyksiä ei Object Linking and Embedding olemassa – Ota rohkeasti yhteyttä! Prebioottista ksylitolia sisältävä, tehokkaasti kosteuttava tehohoito täydentää ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista mikrobiomia. Refillable packaging made from recycled glass. You are now signed up to our email Continue Shopping.