Mac Book Retina 13

Katso hinta. M1-siru tekee MacBook Prosta äärimmäisen nopean ja tehokkaan. Lisätietoja Ostamassa yritykselle? Ja kuulokeliitäntä tukee suuri-impedanssisia kuulokkeita. Katso yksityiskohtaiset tiedot ehdoista avautuu uuteen ikkunaan. Ostamassa yritykselle? M1-siru kätkee sisäänsä suorituskykyä ja energiatehokkuutta Lue lisää Yhteisöstä.

MacBook Pro

Anna katseesi hurmioitua maailman nopeimmissa integroiduissa grafiikoissa, mitä henkilökohtaisesta tietokoneesta voi löytyä. Tyylikkäällä Retina-näytöllä kuvista tulee uudella tavalla yksityis­kohtaisia ja aidon­tuntuisia. Sen 8-ytimisen prosessorin ansiosta voit hoidella ripeästi päivittäiset tehtävät, kuten dokumenttien ja esitysten luomisen, tai tarttua vaativampiin työn­kulkuihin, kuten Xcodella kehittämiseen tai raitojen miksaamiseen Logic Prolla. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Logic Prolla. Katso hinnat.

mac book retina 13

Aloita uudelta tasolta.

Kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon. Nopeampi videon transkoodaus 6. Lisätietoja Ostamassa yritykselle? Verrattuna M1-sirulla varustettuun MacBook Airiin. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Vakuutus ei korvaa varastettua tai kadonnutta laitetta. Lopputuloksena on suoritus­kyvyn harppaus murto-osalla tehosta sekä merkittävä parannus akunkestoon.

leikki työkalupakki

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Koti ja sisustus. Apteekki ja hyvinvointi. Ostamassa yritykselle? Käytä sijaintia. Tämä tarkoittaa viisi kertaa nopeampaa graafista suorituskykyä edelliseen sukupolveen verrattuna. M1-sirussa on maailman nopeimmat integroidut grafiikat. Harrastus ja vapaa-aika.

Osta 13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Final Cut Pro M1-siru ja MacOS Big Sur varmistavat yhdessä koko järjestelmän nopeuden: päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. Yhteistyössä MacOS ja M2 tuovat lisää nopeutta ja herkkyyttä tärkeimpiin appeihisi — Microsoft ja mieluisimmat iOS-appisi mukaan lukien. This durable MacBook cover features sophisticated styling, injection-molded construction and rubberized feet to keep your laptop firmly in place. Avaa tämä sivu iPhonesi tai iPadisi Safarissa.